Minecraft Lag Ve Donma Sorunu

burak4975

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft bende kasmıyo lag ve donma sorunuda çok olmuyo oyunu full grafik oynuyorum 1.7.9 kulanıyorum ve şöyle bi sorunum var diyelim ben survival için map açıyorum bi sorun yok ama normal maplarda donma veya takılma olmuyor ama ben en çok yağmur ormanında survival oynamayı seviyorum ama yağmur ormanları mapı denk geldiğinde veya onun için seed girdiğimde oyunda lag ve donma oluyor ama yine kasmıyor fps 35-45-50 civarlarında dolaşıyor java 64 bit ve oyuna 4 gb ram verdim kasma yok ama yağmur ormanlarında map açtığımda böyle oluyor öbür maplarda normal bi sorun yok
Yağmur Ormanları

burak4975

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kasmıyor lag ve donma mesela 5-10 saniyede bi donma donarak ilerliyorum ama kasmıyor bideo blok kırıyorum ama 1-2 saniye sonra kırılıyor ama fps 35-45 bu sorun sizdedmi var

burak4975

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 gb ekran kartı 4 gb ram core i3 işlemci 3.30 ghz işlemci hızı 500 gb çift hardisk

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Pc yenile imkan varsa i3 çok eskidi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yağmur ormanlarındayken grafikleri hızlı yap yine full oynamak istiyorsan optifine kur ağaçları hızlı yap genel ayarlar gerçekçi kalsın.
Fazla ram verme en fazla 1GB ağır modsuz için. Çok ram verirsen işlemciyi daha çok eşgul eder işlemciyi yoru yine kasar. Modusz oynuyorsan 500 MB ver sıkıntı olmaz yine.