Minecraft Launcher Hatası

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Kardeşim Biraz Geç Cevap Yazıyorum Umarım Yazdığımı Görürsün
Buradan İndir Sürüm Güncellediği Zaman Hemen Launcher'de Sürüm Değiştiriyor
Bunu Kullanmanı Tavsiye Ederim..

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar madem bu oyunu oynuyoruz birazda bizim katkımız olsun diyerekten birer premium almanızı öneriyorum. Bu tür işlerle uğraşarak hem kendinizi yoruyorsunuz hemde oyunu illegal bir şekilde oynuyor ve oyuna bir katkı sağlamıyorsunuz. Oyun yapımcıları durmadan çalışıp oyunu geliştirmekle uğraşırken sizde tam tersini yapıyorsunuz bir nevi. Bu yüzden premium almanızı ve oyunu rahatlıkla oynamanızı tavsiye ediyoruz arkadaşlar..

Konu doğru yere taşındı, iyi forumlar..

Son düzenleme:

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar madem bu oyunu oynuyoruz birazda bizim katkımız olsun diyerekten birer premium almanızı öneriyorum. Bu tür işlerle uğraşarak hem kendinizi yoruyorsunuz hemde oyunu illegal bir şekilde oynuyor ve oyuna bir katkı sağlamıyorsunuz. Oyun yapımcıları durmadan çalışıp oyunu geliştirmekle uğraşırken sizde tam tersini yapıyorsunuz bir nevi. Bu yüzden premium almanızı ve oyunu rahatlıkla oynamanızı tavsiye ediyoruz arkadaşlar..

Haklısınız ama minecraftı satın almak için parası olmayanlar ne yapabilir ki bu konu hakkında ?..

Dexsite

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
B

Adam haklı bende bugün premium aldım