Minecraft Launcher İndir

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
Mesajlar
608
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
980
Puanları
1,670
Minecraft Yeni Launcher İndir.png

Minecraft Launcher İndir

Minecraft İçin Yeni Launcher!


Herkese Merhabalar Gamer Ailesi,
Bugün sizlerle birlikte Minecraft'ın baştan aşağı yenilenen Başlatıcısını indirmeyi ve kullanmayı öğreneceğiz.

Başlatıcıyı İndirme.png

Başlatıcıyı indrimek için Minecraft'ın Orijinal İnternet Sitesine giriniz.

1m.PNG


Eğer oyunu henüz satın almadıysanız Spoiler içindeki adımları izleyiniz. Eğer oyuna sahipseniz sadece yeni başlatıcıya erişmek erişmek istiyorsanız Spoiler'ı atlayabilirsiniz.

1-Ekranın ortasında bulunan yeşil "Minecraft'ı Satın Al" butonuna basınız.
2- Gelen ekranda satın alım için bir Mojang Hesabı oluşturmanız istenecek. Mojang hesabınız oluşturmak için gelen ekrandaki boşlukları doldurunuz.

1n.PNG


3- Eposta adresinize gelen doğrulama kodunu/bağlantısını kullanarak hesabınızı doğrulayınız.
4- Doğrulama işleminden sonra gelen ödeme ekranına kartınızın bilgilerini giriniz.
5- Tebrikler! Artık Minecraft: Java Edition'a sahipsiniz. Ayrıca hediye olarak Minecraft: Windows 10 Sürümü için bir kod da alacaksınız.
a- Minecraft: Windows 10 Sürümü kodunuzu kullanmak için Windows Store'a giriniz.
b- Sağ üstte bulunan profil görselinizin yanında bulunan üç noktaya tıklayın ve gelen menüden "Bir kod kullanın" seçeneğine tıklayınız.
c- Gelen ekrana kodunuzu giriniz ve onaylayınız.

1- Sağ yukarıda "Yardım" seçeneğinin yanında bulunan "Giriş Yap" seçeneğine tıklayınız. Gelen ekrana giriş bilgileriniz giriniz.
2- Oyunu indirmek için yukarıdaki bardaki "İndir" seçeneğine tıklayınız.

2m.PNG


3- Gelen ekranın ortasında bulunan yeşil "Windows İçin İndir" seçeneğine tıklayınız.
4- İndirilen kurulum programını açarak başlatıcınızı indirmek için kurulumun bitmesini bekleyiniz.
5- Başlatıcıyı başarıyla kurmuş bulunmaktasınız! Başlatıcıyı açarak yüz binlerce Minecraft oyuncusuna katılabilirsiniz.

Başlatıcıyı Kullanmak.png

Başlatıcıyı açtıktan oyun içi görüntünüzü değiştirebilir, farklı profiller açıp farklı sürümleri oynayabilir ve fazlasını yapabilirsiniz.

Eğer belirli bir miktar bayılıp diğer oyunculardan farklı olmak istiyorsanız haklısınız. Bu durumda her oyuncuya özel olan görünüşler imdadınıza yetişiyor. Görüşünüzü Minecraft'ın orijinal sitesinden değiştirebilirsiniz. Eğer siteye girip görüntünüzü değiştirmek zor geldiyse:
1- Başlatıcınızın üst barında bulunan "Ciltler" kısmına gelin.

3m.PNG


2- Gelen ekrandaki güvenlik sorularını yanıtlayınız (bu sorular sizin seçiminize göre değişebilir, hatta görünmeyebilir).
3- Soruları doğru şekilde yanıtlayıp onayladığınızda gelen ekranda görünüş hakkında değişiklikler yapabilirsiniz.

4m.PNG


Oyuncu Yapısı kısmındaki "Klasik" ve "İnce" seçenekleri ile karakterinizi biraz kalınlaştırabilir veya inceltebilirsiniz.
- Klasik seçeneği, oyunun ilk sürümünden beri mevcut olan karakter modelidir.
- İnce seçeneği, Alex ile eklenen, Klasik modele göre daha ince olan modeldir.

Örnek Ciltler kısmından klasik Steve görünüşünü veya daha sonra eklenen Alex görünüşünü seçebilirsiniz. Steve klasik modeli kullanırken, Alex ince modeli kullanmakta.

Cildi Sıfırla bölümündeki "Sıfırlamak için tıklayın" seçeneğine tıklayarak özel görüşünüzü klasik görünüşlere döndürebilirsiniz.

Cilt kısmındaki "GÖZAT" seçeneğini kullanarak görüntünüzü değiştirebilirsiniz. Yükleyeceğiniz görünüş uygun formatta olmalıdır. Bu görünüşleri özel siteler ve programlarda kendiniz yapabilirsiniz veya hazır olan görünüş arşivinden kendinize uygun olan görünüşü seçip, indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ayraçv2.png


Minecraft için onlarca sürüm var. Ayrıca sadece ana sürümler değil alfa ve beta sürümleri de mevcut. Üstüne yeni sürümlerin özelliklerini bize denemek için sunan "SnapShot"lar da var. Eğer mod kullanan bir oyuncuysanız daha fazla sürüm ortaya çıkacaktır. Eğer sürümünüz değiştirmek isterseniz profillere başvuracaksınız. Sadece sürüm değiştirmek değil. Birden fazla profil oluşturarak her profil için ayrı ayarlamalar yapabilir, profilleri yeniden adlandırıp kişiselleştirebilirsiniz. Profillere erişmek için:

Başlatıcınızın üst kısmında bulunan bardaki "Başlatma Seçenekleri" tuşuna basınız.

5m.PNG


Üst barın altında görebileceğiniz gibi 3 seçenek bulunmakta.
- "Test Sürümlerini Aktifleştir" diyerek oyunun gelecek sürümleri hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan "Snaphot" sürümlerine erişebilirsiniz.
- "Eski Sürümler" seçeneğini aktifleştirerek oyunun beta, alfa hatta saha önceki prototip sürümlerine bile erişebilirsiniz. Eski sürümlere göz atarak oyunun ne kadar geliştiğine tanık olabilirsiniz.
- "Gelişmiş Ayarlar" seçeneğini aktifleştirmek size profili ayarlarken "Java çalıştırılabiliri", "JVM değişkenleri", "Günlük yapılandırması" seçeneklerini etkinleştirir. Böylece oyun deneyiminizi saha gelişmiş ayarlar kullanarak farklı bir seviyeye çekebilirsiniz.

Seçeneklerin altında "Yeni Ekle" tuşunu kullanarak yeni bir profil oluşturabilirsiniz.

6m.PNG


Simge - Şu an için 64 tane bulunan blok simgelerini seçerek profilinizi özelleştirebilirsiniz. Varsayılan olarak fırın simgesi vardır.
Ad - Bu kısımda profiliniz için bir ad seçmeniz istenir. Basit gibi görünse bile doğru adlandırma sizi daha düzenli tutar.
Sürüm - Oyunun sürümünü seçebileceğiniz kısım. Eski sürümlere, test versiyonlarına erişmek için biraz yukarıdaki adımları izleyiniz.
Çözünürlük - Oyunun çözünürlüğü elle seçebileceğiniz kısım. Bilgisayarınızın çözünürlüğünü bulmak için, "dxdiag" uygulamasının (Windows'unuz ile yüklü olarak gelir) "Ekran" bölümüne geliniz, Cihaz kısmında bulunan "Geçerli görüntü boyutu"nun yanında yazan değeri girebilirsiniz.

JVM Değişkenleri - Bu seçeneği kullanarak oyuna daha fazla Bellek verebilirsiniz. Bellek vermek için ayrıntı:

1- Minecraft Başlatıcınızı Açınız
2- Minecraft Başlatıcınız tamamen açıldıktan sonra Minecraft logosunun bulunduğu bardaki dört seçenekten "Başlatma seçenekleri" seçeneğine tıklayınız.
2- Gelecek ekranda Minecraft Profilleriniz bulunacaktır. Daha fazla bellek vermek istediğiniz profilinize tıklayınız.
3- Profilinizin ayar ekranına giriş yaptıktan sonra "Kaydet ve İptal" tuşlarının 2 üzerinde bulunan "JVM değişkenleri"ni seçeneğini etkinleştiriniz. Etkinleştirildikten sonra griden beyaz renk olan kutucuğu bellek ayırma işlemimiz için kullanacağız.
4- Ana sürümler için:
1- Başta bulunan "Xmx" ve sonda bulunan "Xmn" kısımlarının yanında bulunan sayıları değiştiriniz ve "Kaydet" tuşuna basarak ayarlarınızı kaydediniz
Test sürümleri için:
1- Başta bulunan "Xmx" kısmının yanında bulunan sayıyı değiştiriniz ve "Kaydet" tuşuna basarak ayarlarınızı kaydediniz

Bellek Verme Hakkında Tam Bilgi İçin

Yeni bir profil eklemek yerine hazırda var olan profillerinizi de değiştirebilirsiniz. Profil oluşturma ekranındaki ekrana çok benzer bir ekran çıkacaktır düzenleme işlemi sırasında. Yani yabancılık çekmeyeceksiniz.

Sol üstte bulunan dünya simgesine tıklayarak hızlıca dil değiştirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Şu an için 57 dil bulunmaktadır. Bu diller arasında Türkçe de vardır. Ayrıca oyunu Lolcat ve Pirate Speak dilleriyle de (güzel bir deneyim!) deneyebilirsiniz.

7m.PNG


Sağ üstteki "Yardım" kısmına tıklayarak "Mojang İnternet Siteleri"nden resmi kaynaklara ulaşabilirsiniz veya "Topluluk" kısmının altında bulunan "Oyun wikisinde ara" kısmında arama yapabilirsiniz.

"Yardım"ın yanında bulunan kullanıcı adınıza tıklayarak "Hesap Değiştir"ebilir veya "Oturumu Kapat"abilirsiniz.

Ayraçv2.png

Bir konunun daha sonunda gelmiş bulunmaktayız.
Yeni başlatıcıyı sevdiniz mi? Yoksa eski tip başlatıcılara özlem mi duyuyorsunuz?

Başka bir konuda görüşünceye dek hoşça kalın!
 


EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
Mesajlar
527
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
234
Puanları
830
Ruh hali
Konuda çok emek var. Ama bu biraz gereksiz olammışmı sayın mod ?
 

mertkm5345

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
35
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
7
Puanları
200
Aslında mc var ama Diyer Cılt Felan orendim :kaş::cay::cay::cay:
 

Üst