Minecraft Launcher

BowProDX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese iyi günler :) Bu uzun süredir merak ettiğim bir soru. Kendimiz hile kullanılmayacak bir minecraft launcher kodlayabilir miyiz, bunun için hangi dilleri bilmemiz gerekmektedir, bununla alakalı videolar var mıdır ?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir launcher her dil ile kodlanabilir diye biliyorum. Ama basit yazılım bilgisiyle kolayca yapılabilecek bir şey değil. Videoların olup olmadığını sormak yerine kendin bakabilirsin :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Mojang'ın login apisini bildikten sonra HTTP request atabilen her dilden giriş yapabilecek bir launcher yapabilirsin. Tabi oyunu indirip çalıştırmak da var ama ben denediğimde oraya kadar gelemedim.

Ciddi bir şekilde launcher yapmayı düşünüyorsan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresi yardımcı olur.

amiral

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang'ın sistemini doğru şekilde kullandığın ve @Admicos'un da dediği gibi HTTP üzerinden istek atmayı becerebildiğin sürece herhangi bir araç ile bu ve benzeri işlemleri gerçekleştirebilirsin. Bilmen gereken şey üst seviye yazılım teknikleri ve mükemmel algoritma bilgisinden ziyade sadece
. Bunu nasıl somut bir şekilde koda dökeceğin hakkında en ufak fikrin yoksa altta bulunan ve oyuncu cildini değiştirmeni sağlayan kodu inceleyebilirsin.

Son düzenleme:

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0

c# buyur bundaki kodlardan yararlanabilirsin tek eksiği mc yi başlatmaması onu yaparsan bitmiş olur, dosylarını vs. hep indiriyor, c#biliyorsan benim kadar amele işi kodlarıda düzenleyebilirsin