Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler Bu uzun süredir merak ettiğim bir soru. Kendimiz hile kullanılmayacak bir minecraft launcher kodlayabilir miyiz, bunun için hangi dilleri bilmemiz gerekmektedir, bununla alakalı videolar var mıdır ?
Bir launcher her dil ile kodlanabilir diye biliyorum. Ama basit yazılım bilgisiyle kolayca yapılabilecek bir şey değil. Videoların olup olmadığını sormak yerine kendin bakabilirsin
Mojang'ın login apisini bildikten sonra HTTP request atabilen her dilden giriş yapabilecek bir launcher yapabilirsin. Tabi oyunu indirip çalıştırmak da var ama ben denediğimde oraya kadar gelemedim.
Mojang'ın sistemini doğru şekilde kullandığın ve @Admicos'un da dediği gibi HTTP üzerinden istek atmayı becerebildiğin sürece herhangi bir araç ile bu ve benzeri işlemleri gerçekleştirebilirsin. Bilmen gereken şey üst seviye yazılım teknikleri ve mükemmel algoritma bilgisinden ziyade sadece
. Bunu nasıl somut bir şekilde koda dökeceğin hakkında en ufak fikrin yoksa altta bulunan ve oyuncu cildini değiştirmeni sağlayan kodu inceleyebilirsin.
c# buyur bundaki kodlardan yararlanabilirsin tek eksiği mc yi başlatmaması onu yaparsan bitmiş olur, dosylarını vs. hep indiriyor, c#biliyorsan benim kadar amele işi kodlarıda düzenleyebilirsin
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.