Minecraft Let's Play/Rehber Şeysi

NurkemC

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, adım Ülkem. İzmir'de yaşıyorum, Dokuz Eylül Üniversitesinde Dilbilim okuyorum ve evliyim. Sizlere uzun zamandır yapmayı düşündüğüm bir let's play serisini tanıtmak için bu foruma üye oldum. Olması gerekenden daha uzun bir yazı olacak ama kusura bakmayın :)

6 yaşında bilgisayar karşısına oturdum ve 16 yıldır ortalama günde 10 saat bilgisayar başındayım. En iyi yaptığım şey oyun oynamak yani :) Hayatımda hiçbir zaman donanım ve yazılımla ilgilenmedim, o yüzden yaptığım ufak rehberimsi kayıtlar sadece oyunu oynamak üzerine.

Bir süre önce Türkiye'de Skyrim'in tutulmaya başlamasıyla, oyunu anlamakta zorluk çekenlere yardım etmek için başladım "let's play" videoları çekmeye. Amacım, insanların oyunlara ısınması ve bilgi alırken de eğlenebilmesiydi. Videolarım birkaç kişinin hoşuna gitti, ben de başka oyunlar için çekmeye devam ediyorum :)

Tabii bir sürü kusurum var, elimdeki araçlar profesyonel değil, herhangi bir düzenim yok video yükleme konusunda falan filan ama benim için önemli olan eğlenmek. Bir oyuna aşırı derecede kafayı takmak eğlenceyi alıyor.

Kesinleştirmek istediğim birkaç şey var, videolarımdan para kazanmıyorum ve kâr amaçlı yüklemiyorum youtube'a, bu yüzden reklamımı yapmamın amacının "ün" veya "tanınmışlık" olduğunu düşünmenizi istemem. İstediğim şey, belki bir kaç fazla insan görür ve benim yaptıklarımdan keyif alabilirler. Belki insanların hayatlarında iyi bir etki bırakmış olurum ve bu benim için paha biçilemez bir şey.

Buyrun bu sezonun ilk bölümü:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sizin beğeninize sunuyorum.

Büyük ihtimalle foruma uzun bir süre uğramayacağım, eğer bana ulaşmak isterseniz youtube'tan mesaj atabilirsiniz ya da facebook'ta açtığım sayfadan da bana mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Umarım buraya yazmamda bir sorun olmaz, öyle bir kural varsa çok üzgünüm:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Kendinize iyi bakın :)