Minecraft Lobyy Map [Ucretsız] + 1.8

Map Nasıl ?

• İyi

Kullanılan: 1 12.5%
  • Kötü

Kullanılan: 7 87.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Y

Yakup_67

Ziyaretçi
Evet Arkadaşlar Bugun Sızlere Yapmıs Olduğum Bır Lobyy Tasarımını Gosterecegım Ve Ucretsız Bır Sekılde Indırebıleceksınız
RESİMLER:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VİRUS TOTAL:

İNDİRME LİNK:

Not: Umarım Beğenırsınız Bu Benım Ilk Çalısmam Lutfen Goruslerını Yorumlar Sekmesınde Belırtınız :D

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ama bence biraz fazla kare olmuş. Yuvarlağa yakın yap. Bir de farklı bloklarda kullan bence çok sade olmuş. Ve internete resim atarken resource pack veya shaders kullan ki daha güzel dursun. [Benim fikrim]

Y

Yakup_67

Ziyaretçi
Güzel ama bence biraz fazla kare olmuş. Yuvarlağa yakın yap. Bir de farklı bloklarda kullan bence çok sade olmuş. Ve internete resim atarken resource pack veya shaders kullan ki daha güzel dursun. [Benim fikrim]
Görüslerin İcin Tesekkürler İlk Çalısmam Bıraz Kotu Bnede Farkındayım yorum yaptıgın ıcın tesekkurler ıyı günler :D[DOUBLEPOST=1440334398,1440334194][/DOUBLEPOST]
bundan sonrakı tasarımım bır /warp avcı tasarımı olacak bıde shader kaldıracak bir pc yok bende :D

Y

Yakup_67

Ziyaretçi
bide ben bu harıtayı 1 ay once yaptım sımdı aklıma geldı yukledım o sıra ıcınde kendımı bıraz daha gelıstırdım

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görüslerin İcin Tesekkürler İlk Çalısmam Bıraz Kotu Bnede Farkındayım yorum yaptıgın ıcın tesekkurler ıyı günler :D[DOUBLEPOST=1440334398,1440334194][/DOUBLEPOST]
bundan sonrakı tasarımım bır /warp avcı tasarımı olacak bıde shader kaldıracak bir pc yok bende :D
Bende de öyle bir pc yok. Sadece resmini çekerken açmanı öneririm. Biras kasar ama güzel olur.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o boş alanları heykellerle doldurursan bişeye benzer şu an herkesin 5 dakikada yapabileceği bir şey bu

Y

Yakup_67

Ziyaretçi
o boş alanları heykellerle doldurursan bişeye benzer şu an herkesin 5 dakikada yapabileceği bir şey bu
görüsün icin tesekkurler bu yapıtı 1 ay once flan yaptıgım ıcın ozamnlar buildim kötüydü cve 5 dk da ınankı yapılmaz cunku o tasarımı dusunmen gerekıyor ama bakarak yaparsan yapılır :D,