Minecraft login failed hatası

minecrafkralı06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft'a üye oldum ama giriş yaparken hata veriyor o yüzden technic ve minecraft'ı çevrimiçi oynayamıyorum ve technic'de de play offline yok yardım edebilecek var mı?

holostop12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadasım google
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yaz blogspotlu sayfa var ordan indir istedigini technic konusuna gelırsek googleye technic cracked dowland yaz illakı bulursun minecraft.netten uyelıgını gırcen techniğe hata alcan emınım forumun technic bolumunden arastır bulcaksın kesınlıkle bulamassan bana ulas ben sana dosyayı atayım ve rahat rahat oyna ama paran varsa premium almanı onerırrım crackle pre arasındakı fark az dıyolar ama bence daglar kadar var umarım analatabılmısımdır.

tom45454

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya minecraft ı indirdim kayıt oldum kulanıcı adaı şifre istio ama sitesinde e-mail ile kayıt olunuyor o nu nasıl yapacam e-mail ilede girilmiyor

tom45454

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya bendede sitede e-mail ile kayıt olduk kulanıcı adıyerine ama burada kulanıcı adı istiyor nasıl olacak bu iş ya bi cevap lütfennnnnn !!!!!!!!!!

Emir02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Oynamak İcin Sadece üye olmak yetmez Premium üye almak lazim 40-50 Tl arasi bisidi Heralde mecbur Cakmasini oynicaksiniz

Herobrine_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sabahtan beri ugrasiyorum ama su lanet play offline tusunu etkinlestiremedim nasil yapicam ??!?!?!!!?

_coinsangel_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sanırım premium olmadığın için login failed dio orda play offline diye bir seçenek var ona tıkla oyuna gircektir ama premium olmuycaktır :([DOUBLEPOST=1369330805,1369330723][/DOUBLEPOST]sana verdiğim link ordaki play offline tuşunu etkin hale getiriyo(söleyim dedim)

Mert3427

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linkdekini indirdim %appdata% ya attım girdim yine olmuyo benm pc windows7 ultimate ondanmı

Binkedtride

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyunu satın almadıysanız crack bulmaktan başka yapacak birşeyiniz yok. Crack bulacaksınız oradan buradan.

ahmed gazihan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
olum bende play oflineye basılmıyoooooooooo nabıcam beeeeee logın failed diooo her şeyi yaptımmmmmmm ama olmuyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo lan