Türk mantığını denedim ilk zaten olmadıTürk mantığı ; sil geri yükle ^^
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mojanga ticket at .-.Türk mantığını denedim ilk zaten olmadı![]()
Mojanga ticket atmak bir işe yaramaz. Küçük bir sorun için günlerce mesaj bekleyemem benMojanga ticket at .-.
Heçkırlar olabilir .-.
Ne zeki bi şeysin sen .s şimdiden at ki çözemezsen biraz daha erken gelsinMojanga ticket atmak bir işe yaramaz. Küçük bir sorun için günlerce mesaj bekleyemem ben
Eğer yarına kadar çözemez isem atarım
TeamExtreme hiç sevmem ve hayatımda hiç kullanmamda. Keinett kullanırım sorun çözülene kadar daha iyi._. TeamExtreme indir premium login kullan
Problem ?
Hayır eğer çözersem boşuna gider ve ben destek ekibini boşa yoramam.Ne zeki bi şeysin sen .s şimdiden at ki çözemezsen biraz daha erken gelsin
Destek ekibini mi yoramıyorsunTeamExtreme hiç sevmem ve hayatımda hiç kullanmamda. Keinett kullanırım sorun çözülene kadar daha iyi
Hayır eğer çözersem boşuna gider ve ben destek ekibini boşa yoramam.
Eğer yarına kadar çözemezsem ticketı beklerim o sorun değil
Bu cevabı yazdığın için saol şimdilik keinett kullanacağım._. TeamExtreme indir premium login kullan
Problem ?
Yoramam tabi boşuna zamanlarını harcamış olurum yani okadar çalışıyorlar sonra mojang bir şey yapmadı diyorlarDestek ekibini mi yoramıyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaten saniye başı onlara ticket atılıyo haklısın
![]()
![]()
%80 i crack olan ülkede
![]()
Teamextreme sevmediğimi belitrmiştim lütfen yorumlara bakarak cevap yazınızTeamExtremeden gir. bendede aynı sorunlar var teamextreme direk giriyor. iyi oyunlar.
Evet Zaten Orjinal Launcherı kullanıyorum yaniMinecraft.msi ve Minecraft.exe ikisinide denedin mi ?
(Kurulum Dosyası) (Launcher ama buda kurulum yapıyor.)
Yukarda belirtim sorun düzelene kadar keinett kullanacağım ticketda atar beklerimO zaman maalesef yeni bir launcher sürümü çıkana kadar beklemekten başka yapacak bir şeyin yok...