Diğer arkadaşların yazdıklarının tamamını okumadım.
Öncelikle söyliyeyim ahım şahım bir tablo istemiyorsan FeatherBoard kullanmana gerek yok. TitleManager ile benzer bir tablo yapabilirsin, kesinlikle tavsiye ederim.
NameTagEdit yerine AnimatedNames kullanabilirsin, Nte'de bazı sorunlar çıkabilir ancak söyleyeyim AnimatedNames ücretlidir.
isim-bug-fixed pluginini Çakma Lobi'ye kuracaksın yani login ve register yaptıkları yer neresi ise oraya koy. Hub sunucu açacağın için orada olması gerekiyor, onun dışında bir yerde işe yaramaz.
SkinRestorer eklentisini göremedim ancak önemli bir eklentidir. Skinleri olanların Skinlerinin gözükmesi için gereklidir, eğer varsa onuda her yerden silip sadece BungeeCord'a eklemelisin.
NoCheatPlus eklentiside pek bir işe yaramaz, iyi bir hile koruması değildir ancak ayarlamalarını vs çok iyi bilmiyorum. Başka eklentiler arayabilirsin ve hile'ye çok karşı isen ücretli eklentileri tavsiye ederim.
Announcer eklentisini kaldırmalısın, onun yerine TitleManager ile ekranın altında ve hemen envanterin üstüne çıkan bir duyuru yazısı yapabilirsin. Hem Chat'ı kirletmez hem de boşa yer kaplamaz.
Daha yazacak birçok şey olduğunu düşünüyorum ancak yukarıda ki arkadaşlar hepsini senin için yazmışlar zaten.
Pluginlerin çoğu güncel değil ve yazdığım gibi gereksiz olanlar var.
Skriptlerin hepsini tek tek kontrol et ve hataları bulmaya çalış, arkadaş hata var demiş. Bakmadım ama eğer öyle ise düzelt hataları ve Skript bolluğu iyi değildir.
Ayrıca şunuda ekleyeyim, OP bir sunucu yapacaksanız AlphaChest yerine PlayerVaults eklentisini de kullanabilirsiniz. Çoklu chest'e yarar, istediğiniz oyuncuya 1 chest hakkı verebilir diğerine ise 3 verebilirsiniz. Viplere daha fazla sandık hakkı ekleyebilirsiniz mesela.