Minecraft logosundan sonra açılmıyor

mca9667

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Uzun bi aradan sonra minecraft oynamak istedim, indirdim ama launcher'a tıkladığımda gri minecraft yazısı(logosu) ekranda çok kısa belirip kayboluyor ve hiçbir şey açılmıyor. İnternette çok araştırdım, ekran kartım güncel, java güncel ama bi türlü oyunu açamadım ve başka çözüm bulamadım. Bilen varsa yardım edebilirse çok güzel olur arkadaşlar. Teşekkürler.

Windows 8.1 kullanıyorum

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
%appdata% ya gir .minecraft sil ve birdaha karşına erişimi izin ver gibi bir şey çıkarsa kapat

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
%appdata% gir .minecraft sil. (Yedek Al) Sonra tekrardan minecraft açınca erişime izin ver.

mca9667

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Roamingde .minecraft'ı sildikten sonra ne yapmam gerektiğini anlayamadım. .minecraft'ı silersem nerden giriş yapmaya çalışıcam oyuna?

mca9667

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yok hocam yine olmadı. Önce .minecraftı sildim sonra tekrar yükledim içindeki options.txt dosyasını sildim ama bi değişiklik yok. Yine minecraft logosu gelip gidiyor ve bir şey açılmıyor. Bu oyunu oynamak bana haram herhalde :D

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Yok hocam yine olmadı. Önce .minecraftı sildim sonra tekrar yükledim içindeki options.txt dosyasını sildim ama bi değişiklik yok. Yine minecraft logosu gelip gidiyor ve bir şey açılmıyor. Bu oyunu oynamak bana haram herhalde :D
Herhalde Tanrı Senin Kutsasın(Espiri :D)

OnatTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle .minecraft/minecraft launcher kısmına gir options sil . Sonra geri gel ve options.txt sil , olmazsa foruma gel başka yazayım :)

mca9667

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle .minecraft/minecraft launcher kısmına gir options sil . Sonra geri gel ve options.txt sil , olmazsa foruma gel başka yazayım :)
Şöyle bir şey var, ben oyuna hiç giremediğim için minecraft launcher klasörü içinde zaten options diye bir şey oluşmuyor. Sadece .minecraft içinde options.txt var onu sildim yine olmadı. .minecraftı silip tekrar yükledim o da olmadı.

OnatTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güvenlik Duvarından Minecraft'a izin versen ? Ya da olmadı teamextreme launcher kullansan ?