Minecraft Lordu Bölüm 1 (Uzun süre sonra yeni bir hikayeleyle Eqopa yine karşınızda!)

eqopa

Zombi Katili
Mesajlar
183
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
37
Puanları
140
Minecraft Lordu Bölüm 1

Görkem her gün yaptığı gibi okula gitmeden önce çantasını hazırlıyordu. Artık erken kalkıp yemek yemek, köpeklerini sevmek, çantasını hazırlamak ona günlük iş gibi geliyordu. Çantasını hazırladı, yemeğini hızlıca yedi ve annesine, teyzesine, dayısına ve anneannesine görüşürüz deyip okula doğru yola koyuldu.

Okula pek fazla olmasa da geç geliyordu. Ama öğretmenler pek de geç gelmesine kızmıyordular, çünkü Görkemi çok seviyorlardı. Dersleri orta derecede, öğretmenlerine saygılı, kavga etmeyi sevmeyen ama iyi kavga eden bir çocuktu Görkem.

İlk dersleri matematikti yine. Hocaları 50, 55 yaşlarında biraz huysuz kısa boylu ve gözlüklü bir adamdı. Herkeze iyi davranmaz, çalışkanları ve tembelleri seçerdi. Görkem bu öğretmene gıcık olur, ama bir şey diyemezdi. Öğretmeni Görkem dışarıya dalmışken denklemler konusunu anlatıyordu. Öğretmeni Görkemi görünce bağırdı ve:

-"Oğlum, ben dersi dışarıda mı anlatıyorum! Çabuk dön önüne" dedi.
-"Özür dilerim hocam." diye karşılık verdi Görkem'de.

Görkem'in arkadaki arkadaşları da bir efsane hakkında konuşuyorlardı. Efsane, bir Minecraft Lordu ve yaratıklar hakkındaydı. Görkem tahtaya bakıyor ama, kulağı da istemesede arkadaşlarına kulak misafiri oluyordu. Arkadaşından biri şöyle dedi:

-"Hacı kesin bu olacak. Ben buna inanıyorum. Minecraft lordu gelecek, canavarları yok edecek ve dünyayı kurtaracak. Okulda herkes Berke'nin minecraft lordu olabileceğini konuşuyor. Çünkü havalı ve olgun bir tip. Kızlar'da bayılıyor çocuğa."

İçlerinden inek bir arkadaşıda başka bir şey söyledi:

-"Ben her şeyi hesapladım. Efsane, 150 yıl önce ortaya konmuş. Biz şu an 21/12/12 tarihindeyiz. Daha yeni mayalılar hakkında şeyler söyleniyor internette. Kesinlikle minecraft lordu gelecek. Mayalılar'da hikaye. Lord gelince, ne olursa olsun onun yanında olacağım. Ondan gözlerimi iyileştirip gözlükten kurtulmak istediğimi söyleyeceğim.

-"Sen çok beklersin. Bari oku adam ol da para kazan." dedi bir kız.


Tenefüs ziline 5 dakka kala öğretmen Görkemi tahtaya kaldırdı. Normalde kazık sorular sorardı hocası. Ama bu soru çok kolaydı. Ayağa kalktı ve tahtanın önüne geldi. Tebeşir aldı, tam yazı yazacakken her yer bembeyaz oldu, Görkem vücudunda hiçbir yerini hissetmiyordu. Olamaz! O uçuyordu.

Uçması kısa sürdü ve Washington DC kongre salonunun önünde havada asılı bir şekilde kaldı. Gözleri kapandı, gözlerini açtı ve bembeyaz bir görüntüyle karşılaştı. Her yer bembeyazdı. Uzaktan biri geliyordu, çok uzaktaydı onu hissediyordu ama yaşadıklarına'da inanamıyordu. O uzaktaki geldi, geldi, geldi, geldi ve...

2. BÖLÜM https://forum.gamer.com.tr/threads/minecraft-lordu-bölüm-2.46477/
 


emolas12

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
geldi geldi geldi ve ne!!!! ne olur devamı gelsin.
 

ardaqwe35

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
10
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
80
kestigin yere bak ya :D devam yaaaaaa :D cok heyecanlı .
 

SonerTR

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Heyecanlı yerde bitirdin.Şimdi bölüm 2'ye bakıcam:)
 

Üst