Minecraft Macera Haritası / Zamanda Yolculuk / Bölüm #1 [HD]

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herkese merhaba, ProzaccGames'in bir yeni videosunda daha beraberiz. Bugün sizlerle birlilkte Zamanda Yolculuk isimli Minecraft Macrea Haritasını oynadık. İyi Seyiler :) ... Harita yapımcısı @Switcher 'a teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
S

Switcher

Ziyaretçi
[[DOUBLEPOST=1433249384][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim. Beğenip abone olmayı unutmayın :)
Video için çok teşekkür ederim.
Takıldığın yerleri söyliyim dedim :) :
1- Mantar 2 tane var bi kırmızı bi beyaz + birde kase bulman gerekiyor oda görevi aldığın evde.
2- Büyüteç yanındaki dağdaydı biraz yukarı çevirsen başını görürdün :D
3- Dolusuyla yemek koydum haritaya nası bulamadın :D
4- O Obdisyeni elmas kazma ile kazman gerekiyor evet özür dilerim bu benim hatam ayrıca oyun Advanture Modda Oynanmalı. ( gamemode 2 ) sen aslında hiçbir şeyi kıramaman gerek o görev eşyaları kırmanı sağlıyor . O Zombilerin olduğu görev ise orada kırmaman gerekiyordu o 2 taşı , onu yan taraftaki labirentten lever ile açıcaktın ama sağlık olsun :)

İyi günler.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
[[DOUBLEPOST=1433249384][/DOUBLEPOST]
Video için çok teşekkür ederim.
Takıldığın yerleri söyliyim dedim :) :
1- Mantar 2 tane var bi kırmızı bi beyaz + birde kase bulman gerekiyor oda görevi aldığın evde.
2- Büyüteç yanındaki dağdaydı biraz yukarı çevirsen başını görürdün :D
3- Dolusuyla yemek koydum haritaya nası bulamadın :D
4- O Obdisyeni elmas kazma ile kazman gerekiyor evet özür dilerim bu benim hatam ayrıca oyun Advanture Modda Oynanmalı. ( gamemode 2 ) sen aslında hiçbir şeyi kıramaman gerek o görev eşyaları kırmanı sağlıyor . O Zombilerin olduğu görev ise orada kırmaman gerekiyordu o 2 taşı , onu yan taraftaki labirentten lever ile açıcaktın ama sağlık olsun :)

İyi günler.
Ahahah kendime sesli güldüm şu an :)[DOUBLEPOST=1433343852,1433251416][/DOUBLEPOST]Guncel