'Minecraft Maps' Parkur Map//By uyusuakwp8\uyusuak// İlk mapimiz

uyusuak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar youtube de artık yaptığımız mapleri sunmaya başladık... Bunları walkthrought şeklinde size sunacağız.

İlk videomuz lütfen emeğe saygı verin, eğer mapi indirirseniz yorum atmayı unutmayınız :)

Ekibimize katılmak isteyenler; şartlar ve başvuru formu :

1-) Hamachi serverinden birlikte haberleşip Map yapımı başlanacak ve serveri karşı taraf kuracak. Ben kuramam çünkü portlarımda sorun var. O yüzden mümkünse hamachi server açmayı bilen ve builderlik seviyesi yüksek olan kişiler ekibimize katılmayı tercih edip formu bana yollayabilirler.

2-) Örnek Form;

İsim - Soyisim :
Doğum Tarihi :
Minecraft Deneyimi : [En az 5 cümle]
Eğitim Seviyesi :

Şimdi Map'imizden Bir Fotoğraf Örneği; Eğer mapi indirirseniz mapin içindeki görselleri görebilirsiniz. Yani size vermiş olduğumuz bu fotoğraf sadece mavi yünlü bir tavanı göstermektedir...

MAPİ LÜTFEN PEACEFUL MODE'DE OYNAYINIZ.
Dosya Adı : Minecraft Maps Adventure Map The Little Warrior.rar
Dosya boyutu: 240 KB
Video linki:
İndirme linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus Total Sonucu:

Virus Total Sonucu 2 :

Son düzenleme:

ByDeath53

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim - Soyisim :Hasan Ümit Şimşek
Doğum Tarihi :2000
Minecraft Deneyimi :Minecraftı 10 Yaşından Beri Oynuyorum.Redstone Bilgim Gelişmiştir.Tabikide Mimarimde Iyidir.Yani Çevremdeki Tepkilere Göre.Çok Farklı Serverlerde Oynamışlığım Olmuştur.Hunger Games Hide and Seek SkyBlock Gibi Birçok Oyun Oynamışımdır.Yani Minecraft Deneyim Seviyem----->Usta------>Kendimi Övmek Gibi Olmasın :)
Eğitim Seviyesi :orta Okul Son :D

uyusuak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamdır skype bakarsan sevinirim.[DOUBLEPOST=1384873178,1384792862][/DOUBLEPOST]Güncel.

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim - Soyisim :Mahmut Yuvanc
Doğum Tarihi :2001
Minecraft Deneyimi : The Pro.
Eğitim Seviyesi :orta okul