Minecraft Medrese (Yapım Aşamasında)

Beğendiniz mi ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

AtakanEmre98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet millet.
Minecraftta bir medrese yapmaya karar verdim belirtiğim gibi yapı aşamasında.Daha cami ve şadırvan eklenecektir.Sizinde eklenmesini istediğiniz bir şey olursa söyleyin hiç çekinmeyin.Yorumlarda neresinin güzel olduğunu ve neresinin çirkin olduğunu bana samimi bir şekilde belirtirseniz çok sevinirim. :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşuna eleştirmeyeceğim daha ortada yapı yok, konsept bir resim kullan gerçeğine yakın yapmaya çalış bu yaptığının medreseyle alakası olmadığını seninde bilmen lazım

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bu tarz yapılara (konsept dini) başlarken elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın,beceremeyecekseniz farkşlı konseptler bulun

AtakanEmre98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Boşuna eleştirmeyeceğim daha ortada yapı yok, konsept bir resim kullan gerçeğine yakın yapmaya çalış bu yaptığının medreseyle alakası olmadığını seninde bilmen lazım
Resim olarak değilde gerçek bina olarak bir binayı seçtim. Hatay/Payas 'ta görmüştüm.Yanlış hatırlamıyorsam isminin Sokullu Mehmed Paşa Külliyesi olması lazım.Çok hoşuma gitmişti.Yapabilirmiyim diye uğraştım.Bu çıktı orataya.Birde ben öneri almak için koydum.Daha neler eklenebilir diye.Bu haliyle çok çıplak olduğunu biliyorum.Çok teşşekkür ederim efendim.Zahmet edip yorum eylediğiniz için.[DOUBLEPOST=1418245484,1418245426][/DOUBLEPOST]
Bu tarz yapılara (konsept dini) başlarken elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın,beceremeyecekseniz farkşlı konseptler bulun
O kadar kötü olduğunu düşünmemiştim fakat yorumlar genelde öyle.Sizede çok teşşekkürler efendim yorum eylediğiniz için.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Resim olarak değilde gerçek bina olarak bir binayı seçtim. Hatay/Payas 'ta görmüştüm.Yanlış hatırlamıyorsam isminin Sokullu Mehmed Paşa Külliyesi olması lazım.Çok hoşuma gitmişti.Yapabilirmiyim diye uğraştım.Bu çıktı orataya.Birde ben öneri almak için koydum.Daha neler eklenebilir diye.Bu haliyle çok çıplak olduğunu biliyorum.Çok teşşekkür ederim efendim.Zahmet edip yorum eylediğiniz için.[DOUBLEPOST=1418245484,1418245426][/DOUBLEPOST]
O kadar kötü olduğunu düşünmemiştim fakat yorumlar genelde öyle.Sizede çok teşşekkürler efendim yorum eylediğiniz için.
Yapının resimlerini atabilirmisin

spiraxo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oradaki o eski yerlerin efektini farklı taşlar kullanarak vermen gerek. Chiseled Sandstone kullan ne bileyim düzünü kullan yamuğunu kullan ve o efekti ver. Biraz daha uğraşmalısın. Ayrıca flat mapte yaptığın yapıtlar pek güzel durmayabilir. Çok büyük bir proje değilse bence normal mapte yap. Büyük bir projeyse bile normale taşımaya çalış :)