Minecraft mı Aldam Cs:Go mu

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 kişi girersen ruslar tarafından kick yersin rus taktiği 4 kişi girmek, bombada ölen adamdan neden ban yiyon onu anlamadım

Tek kişi sadece novalar girer
olum bomba molotof atıyorsun. adam bile bile üstüne atlıyorki sen ban ye.. işi gücü yok ya. Master guardianda bile var bunlar olum yeter lan. globalın halini düşünemiyorum.

Bunu diyen arkadaş 300.saatimin sonunda sana şunu söylemem gerek oyunu beceremeyip gelip burdaki insanların kafasını karıştırma söylemene zorlayan mı var?
bende 600. saat ? Ceza sistemi kötü.. adam attığın bombanın üstüne bile bile atlıyor ve ban yiyorsun. neresi güzel ?
Valve hileyle uğraşmıyor. VAC falan yalan. VAC işe yarıyosa neden overwatch vardır ? VAC ban yiyen kişiler overwatchdan geçip yiyor bunu biliyormuydun ? Hem ben sadece oyunda bulununan bu gerçekleri söylüyorum. Bu bir gerçek.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olum bomba molotof atıyorsun. adam bile bile üstüne atlıyorki sen ban ye.. işi gücü yok ya. Master guardianda bile var bunlar olum yeter lan. globalın halini düşünemiyorum.

bende 600. saat ? Ceza sistemi kötü.. adam attığın bombanın üstüne bile bile atlıyor ve ban yiyorsun. neresi güzel ?
Valve hileyle uğraşmıyor. VAC falan yalan. VAC işe yarıyosa neden overwatch vardır ? VAC ban yiyen kişiler overwatchdan geçip yiyor bunu biliyormuydun ? Hem ben sadece oyunda bulununan bu gerçekleri söylüyorum. Bu bir gerçek.
Yalnız senin dediğinin oyunla alakası yok ama vacnin de çok iyi olduğu söylenemez.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Vac yalanmı ? Bi hile açta dene yalanmıymış. VAC ın kusuru bi sistemdir güzel kodlamalarda belki göremez owerwatch o yüzden yapılır