Minecraft mı MODcraft mı ??? (tartışalım)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft başlangıç ta ne kadar zevkli bir oyun olsa da birgünden sonra ,her şey öğrenildiğinde bizim kafamız atıyor ve sıkılmaya başlıyoruz. bunu sebebi bariz bu oyunu her ne kadar çok kişi oynasa da her ne kadar insan bu oyuna para verse de oyunu yapan firma (MOJANG) oyunu hızlı bir şekilde geliştirmemekte kararlı. minecraft üzerinde çok bir şey yapmaya üşenen mojang bu üşengeçliğini modlara destek çıkarak daha da arttırıyor. gününüzde her 2 ayda bir yeni sürümü çıkan minecraft gelişmek adına bebek adımlarıyla ilerliyor...

tamam mojangın uyuşuk olduğu zaten belli. ama mojang dışında minecraftı geliştirmek isteyen o kadar insan var ki bunlar yeni bir topluluk kuruyor bu topluluk minecraft minecraftlıktan çıkartıp MODCRAFT haline getiriyorlar. mod packleriyle o kadar çok şey ekliyorlar ki minecrafta, minecraft demeye bin şait istiyor. uçan robotlardan mı tutarsın aya gitmeler den mi bahsedersin her türlü bossundan mı bahsedersin artık bilmiyorum. AMA eski minecraftın etkilerini yok ettiğinden emin olabilirsiniz...

Ben ne mi istiyorum daha gerçekçi,daha karmaşık,daha zor bir minecraft.

yorum yapmakta çekinmeyin okuduğunuz için teşekkür ederim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Daha zor, daha gerçekçi,daha karmaşık, daha görsel bir oyun "Rust".

K

Klood07

Ziyaretçi
Terraria denemelisin ^^ O zaman hemen sıkılıyo musun gör ^^