Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ilk önce merhabalar. Ben youtubede canlı yayın yapmak üzere minigame, lav yükseliyor (lavarising) plugin paketi arıyorum. Ilgili olan arkadaşlar ulaşırsa çok mutlu olacağım. Discord: Luzia#1000
Ilk önce merhabalar. Ben youtubede canlı yayın yapmak üzere minigame, lav yükseliyor (lavarising) plugin paketi arıyorum. Ilgili olan arkadaşlar ulaşırsa çok mutlu olacağım. Discord: Luzia#1000
Merhabalar bizler istediğiniz şekilde sizlere özel ve ekonomik bir şekilde sunucu sahipleri vb. kişilere hizmet vermek için buradayız eyerki böyle kendinize ayit ve sadece sizlere özel bir paket isterseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz :
.gg/minedox Rokutai#0001 benrioxdeilim#1000
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.