Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende gelişiminize katkıda bulunmak için abone oldum videoyuda beğendim bu arada emeğe saygı [DOUBLEPOST=1407798629,1407798496][/DOUBLEPOST]Ahaha HG 2. Bölümde kendimi gördüm 61Razz
Bende gelişiminize katkıda bulunmak için abone oldum videoyuda beğendim bu arada emeğe saygı [DOUBLEPOST=1407798629,1407798496][/DOUBLEPOST]Ahaha HG 2. Bölümde kendimi gördüm 61Razz
Skype eklersen konuk oyuncu olabilirim bora.yelkenci ilgilenirsen eklersin bence siz LeHamam gibi olcaksınız hani 20 aboneyle başladılar 100k aboneye ulaştılarya ama sakın abone hilesi yapmayın en gereksiz şeydir ben size olabildiğimce destek olmaya çalışcam videoların devamını bekleriz
Skype eklersen konuk oyuncu olabilirim bora.yelkenci ilgilenirsen eklersin bence siz LeHamam gibi olcaksınız hani 20 aboneyle başladılar 100k aboneye ulaştılarya ama sakın abone hilesi yapmayın en gereksiz şeydir ben size olabildiğimce destek olmaya çalışcam videoların devamını bekleriz
Çok teşşekür ederiz ekledim tabii ki her zaman kapımız açık her zaman oynuyoruz bu yazın ayrıca bana çok moral verdi tam gaz devam edicez emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum ben 22 abonemiz olsun adam gibi olsun [DOUBLEPOST=1407799421,1407799349][/DOUBLEPOST]
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.