Minecraft Mo' Creatures(Hayvanlar) Modu (Sürüm 1.7.2 ) Detaylı Konu

Çalıştımı

• Çalıştı

Kullanılan: 2 100.0%
  • Çalışmadı

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bu modu çoğu kişi kullanıyor ve oyuna gerçekten olmasını istediğiniz hayvanların çoğu sadece bu mod'da mevcut.Birden çok hayvan modu indireceğinize bu tek mod ile oyuna 30un üstünde hayvan ve 10un üstünde zararlı mob geliyor.Üstelik bunlar düz bir map açtığınızda spawnlanarak mapı mahvetmiyorlar.Hayvanları denemek için normal map yerine düz mapda denemenizde fayda var.Sizin oluşturduğunuz düz dünyalarda spawnlanamıyorlar buda bir +sı benim görüşümce.
Sizlere şuana kadar yapılan en kolay anlatımı yapıyorum.
Öncelikle Launcher farklılığından doğabilecek sorunlar çıkarsa suç bende değildir.Sizlere vermiş olduğum TeamExtreme 1.7.10 Güncel Full Launcherini indirin.

Konuya gitmek için tıkla
Bu launcheri kurun.Eğer teamextreme varsa kurmanıza gerek yok.
konuya ulaştığınız
www.forum.minecraftturk.com ailesine teşekkür ediyoruz.
Ardından şu 4 dosyanın çıkarttığınız rar' dosyasında bulunduğuna dikkat edin.
----------------------------------------------------------
-CustomMobSpawner 3.2.0-DEV-R1.zip
-DrZharks MoCreatures Mod v6.2.0-DEV-R2.zip
-forge-1.7.2-10.12.0.1025-installer.jar
-TooManyItems2014_01_13_1.7.2_Forge.jar (isteğe bağlı toomanyitems modu 1.7.2 sürümü için)
Bu 4 dosya yerli yerindeyse yapacağımız işlemler çok basit.
Anlatımlar:
-forge-1.7.2-10.12.0.1025-installer.jar i çalıştırın ve Install Cliente tik atın ve OK a basın forgeyi kurmaya başlayacaktır.Ardından kurulum bittikden sonra başlata %appdata% yazarak .minecraft klasöründe mods dosyasının olup olmadığına bakın.Eğer varsa ForgeKurulumunuz başarı ile gerçekleşmiştir.Arından mods klasörüne
-CustomMobSpawner 3.2.0-DEV-R1.zip
-DrZharks MoCreatures Mod v6.2.0-DEV-R2.zip
-TooManyItems2014_01_13_1.7.2_Forge.jar (İsterseniz toomanyitemsde kurulur.)
Bu iki dosyayı kopyalayın ve minecraftı açın.Eğer TooManyİtemside istiyorsanız onuda modsun içine atın.Teamextreme kullanıyorsanuz 1.7.2 Forge şeklinde versionslarınızın arasında kurulmuştur.Artık tek yapmanız 1.7.2 Forgeyi seçip oyuna Mo' Creatures ve Toomany İtems moduya oynamak.Bulunmasını istemediğiniz modu mods klasöründen silerek kaldırabilirsiniz.

Moduİndirmek için resime tıkla ---->
Umarım işinize yaramıştır.Emeğe saygı lütfen!
Resimler:
Evet yukarıdaki anlatımı uyguladım şimdi sürümlerim arasına yerleşen Minecraft Forgeyi seçererek Play'a basarak oyuna giriyorum.

Ve yüklü modlarıma bakıyorum hepsi yüklenmiş

Ardından bir düzmap'a girerek modlara bakıyorum.

Ve modlarımın yüklendiğini görüyorum ancak her şey bitmedi bi kaçtane hayvan spawnlayarak hata varmı diye bakıyorum.

Ve tüm hayvanların sorunsuz çalıştığını görüyorum.

Ayrıca Shader Modunu yükleyerekte oyunu daha güzel birşekilde oynayabilirsiniz.

Shader Modunuda yüklemek isteyen arkadaşlar
Tıkla ShaderMod 1.7.2 yi indir.Anlatım rar dosyasında mevcuttur.Konu çok uzadı onun için orada anlattım.

Yorum yapmayı unutmayın.

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Deniyorum tam aradığım şeydi sağol ama internet tarayıcısına saçma sapan eklentiler kurmaz değil mi?

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Forge çalıştı biraz oynadım ama sonra sürüm güncel olmadığı için oyundan attı bence forge sürümünü güncelleyip konuyu editle ^_^[DOUBLEPOST=1408449820,1408449688][/DOUBLEPOST]Bu arada senin verdiğin mo'creatus (adını yanlış yazmış olabilirim) modunu kullanıyorum

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
çalıştığına sevindim :) toomany ve shader moduda çalıştımı? Bu arada forge güncel 1.7.2sürümunde

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bende minecraft a hangi modu yüklesem diye düşünüyodum

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Carpenter Blocks
Animated Player
DrZharks MOCreatures
Custom MobSpawner
MrCrayfish Furniture Mod
More Player Models V2
Too Many İtems

şu an hepsini kulanıyorum çok güzel modlar ve gerekli modlar aralarında en eğlenceli olanı More Player Models karakterini kılıktan kılığa sokup değişik hareketler yaptırabiliyorsun

B: Dans
Z: Uyku
C: Zombi olma galiba
V: Oturma galiba
C ve V tuşlarını yanlış anlatmış olabilirim deneyerek öğrenirsin
Bu modlar 1.7.2 içindir.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sağol mert kardeş bende bunu arıyordum.Kurulumuda oldukça basitmiş artık hep mod yüklerim :D[DOUBLEPOST=1408515142,1408515077][/DOUBLEPOST]
Linkleri verirmisin ve bu modları nasıl kuracağım.Konudaki modları kurdum yine o şekildemi.
link vermek yasak diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim ama internete modların ismini yazarsan çıkar bunlar kurmak için forge kurup %appdata% .minecraft klasöründe mods klasörü olacak (yoksa ''mods'' diye bir klasör aç) sonra indirdiğin bu modları o klasörün içine atıp teamextereme'den 1.7.2 forge sürümünü seçip oynayacaksın. Team extreme launcherini önce indir kur sonra forge kur teamextereme varsa direk forge kur