Minecraft mod win8 yardım

karagozerem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar, ben windows 8 yuklu bılgısayarıma mod yuklemek istiyorum. Denedim denedim olmadı. Nasıl yukleyecegım hakkında bılgı verir misiniz? Minecraftı yenıden yukledım. Ilk yuklendigindeki gibi. Forgeyi nasıl yuklerim modları nasıl yuklerim bilgi verirseniz sevinirim. Cunku ben yapinca mod yuklendi diyor fakat oyun ana sayfasında mods kısmı veya modların yuklendigine dair herhangi bir sey goremiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Farklı Launcherlerde Farklı Olabilir Ama Orjinalinde Veya Birkaç Crack Launcherde
Profil Kısmında New Profile Dedikten Sonra " 1.7.2 Forge " Tarzı bir şey Oluyor Onu Seçip Kaydedersen Girersin Eğer İlk Forge Kurduysan Oraya Zaten Forge Profili Gelmiş Olmalıydı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birde Şu Sorun Vardı Yüklediğinde Play Bastığında Açılmıyordu Forge Şuanki Versiyonlarında Düzelmiştir Belki Bilmiyorum Ama Eski Bir Versiyonuysa Java 8 Silip Java 7 Yüklersen Sorunsuz Açılacaktır

karagozerem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Farklı Launcherlerde Farklı Olabilir Ama Orjinalinde Veya Birkaç Crack Launcherde
Profil Kısmında New Profile Dedikten Sonra " 1.7.2 Forge " Tarzı bir şey Oluyor Onu Seçip Kaydedersen Girersin Eğer İlk Forge Kurduysan Oraya Zaten Forge Profili Gelmiş Olmalıydı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birde Şu Sorun Vardı Yüklediğinde Play Bastığında Açılmıyordu Forge Şuanki Versiyonlarında Düzelmiştir Belki Bilmiyorum Ama Eski Bir Versiyonuysa Java 8 Silip Java 7 Yüklersen Sorunsuz Açılacaktır
Teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı, forge yuklerken indirme secenekleri arasında installer var birde installer-win var. İkisinin farkı nedir?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı, forge yuklerken indirme secenekleri arasında installer var birde installer-win var. İkisinin farkı nedir?

Teki Sanırsam Linux Veya Mac İlede Uyumludur Diğeri Windows İçindir Hiç Bilgim Yok :S