Iskefiyeli
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Çok güzel olmuş fakat Medieval'in daha iyi sanki
[DOUBLEPOST=1405980101,1405980008][/DOUBLEPOST]İyice inceledim kararım değişti
Modernin de çok iyi 
Hacı moderni kaç aydır yapıyorumÇok güzel olmuş fakat Medieval'in daha iyi sanki[DOUBLEPOST=1405980101,1405980008][/DOUBLEPOST]İyice inceledim kararım değişti
Modernin de çok iyi
![]()
Hatan yok gardaşHacı moderni kaç aydır yapıyorumModerne daha yeni atıldım 2. denemem belirttim ya orada illa ki hatalarım olacak ya
Onları belirtin hele
Şimdi birisini etiketlemeyip bir başkasını etiketleyince o kişi kendini dışlanmış hissediyor etiketleyebilirsem herkesi etiketlerimHatan yok gardaşAma çevre çok karışmış sanki. Modernde her şey bir bütün oluşturmalı. Ben beğendim ama şikayetim yok
Bir de zahmet olmazsa bütün build konularında etiket isterim :3
Edit çekerumEn son gördüğümde çatı böyle değildi naptın la![]()
Ben haberdar olabilmek açısından söylemiştım. TeşekkürlerŞimdi birisini etiketlemeyip bir başkasını etiketleyince o kişi kendini dışlanmış hissediyor etiketleyebilirsem herkesi etiketlerim![]()
Aynen :3[DOUBLEPOST=1405988367,1405983778][/DOUBLEPOST]Diyosoon![]()
Önemli değil etiketlerim o zaman herkesi :3[DOUBLEPOST=1405990334][/DOUBLEPOST]Günceli atıp yatayım oruçlarınız kabul olsun :*[DOUBLEPOST=1406020207][/DOUBLEPOST]Başka yorum :/Ben haberdar olabilmek açısından söylemiştım. Teşekkürler![]()
seninde kabul olsunAynen :3[DOUBLEPOST=1405988367,1405983778][/DOUBLEPOST]
Önemli değil etiketlerim o zaman herkesi :3[DOUBLEPOST=1405990334][/DOUBLEPOST]Günceli atıp yatayım oruçlarınız kabul olsun :*[DOUBLEPOST=1406020207][/DOUBLEPOST]Başka yorum :/
Olsun sağlık olsunEtiketledin ama bildirim olarak gelmedi öd
Evet evin alt katına yayacaktım çoğu şeyi de 3 blok katman olunca :3Önden çıkıntı yapan o çatıya ne demeli..... Onun dışında dediğim gibi önden görünüşünü beğendim, arka tarafın çok fotosunu koymaman iyi olmuşbahçe zaten güzel ve evin içi bana dar geldi (içeri girememiştim o gün)
Önemli değil her zaman skypetayım sipirmin![]()
Shadersiz atarım da t.packsiz istemekteki amaç nedir?Shadersiz ve texture packsiz resim atar mısın ?
Blokların hangi blok olduğunu anlayamıyorumShadersiz atarım da t.packsiz istemekteki amaç nedir?