AlışılagelmemişAdam
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
- Oyun Sürümü
- 1.14
Merhaba arkadaşlar, bugün size yaklaşık iki yıldır devam ettiğim ve henüz yaklaşık %20'sini bitirdiğim büyük bir şehir projesinde yer alan Üniversiteyi göstereceğim. İlk kez bir başlık açıyorum. Hatalar olabilir şimdiden özür dilerim. Yorumlarınızı bekliyorum
1- Kampüsün girişten görünümü. Katman kayasından modern bir heykel, büyük bir bahçe, arkadaki ana bina ve yan taraflardaki sınıflar.
2- Ana binanın önden görünümü.
3- Kampüsün kenardan görünümü.
4- Ana binanın arkadan görünümü. Bina üç katlı. Bir katı sadece arka cepheye sahip.
5- İç mekanlara geçelim. Bir önceki fotoğrafta en alt kat soldaki oda. Kimya Laoratuvarı.
6- En büyük kısım. Konferans Salonu
7- Yan binaların alt katındaki bir sınıf. Amfi'ye benzetmeye çalıştım ama biraz küçük oldu
8-Yan binaların her birinde 4 tane olan normal sınıflar.
9- Son olarak, kuşbakışı görünüm.
Okuduğunuz için teşekkür ederim
1- Kampüsün girişten görünümü. Katman kayasından modern bir heykel, büyük bir bahçe, arkadaki ana bina ve yan taraflardaki sınıflar.
2- Ana binanın önden görünümü.
3- Kampüsün kenardan görünümü.
4- Ana binanın arkadan görünümü. Bina üç katlı. Bir katı sadece arka cepheye sahip.
5- İç mekanlara geçelim. Bir önceki fotoğrafta en alt kat soldaki oda. Kimya Laoratuvarı.
6- En büyük kısım. Konferans Salonu
7- Yan binaların alt katındaki bir sınıf. Amfi'ye benzetmeye çalıştım ama biraz küçük oldu
8-Yan binaların her birinde 4 tane olan normal sınıflar.
9- Son olarak, kuşbakışı görünüm.
Okuduğunuz için teşekkür ederim