Daha fazla mod tabii ki olacak şuanlık beta aşaması olduğu için ilk önizlememi sundum, Dil seçeneklerini sadece türkçe olarak ayarlamak en iyisi yabancıların kullanmasını pek istemiyorum, sadece türklere özel olsun, yabancılar gitsin skydaz kullansınGüzel olmuş ama 1 tane mod yükleyip paylaşırsan söverler birden fazla mod atmanı öneririm yaptığın programa.Vede dil değiştirme seçeneği eklersen güzel olacağını düşünüyorum , başarılar.
Onu baya düşündüm hatta algoritmasını kurdum ama illaki biryerden program yan verir. Onun için ayrı program kodlayabilirim. Öyle olabilirGayet güzel görünüyor bence buna özel ekleme tarafı yapabilirsin
Minecraft sürümüne göre mod seçimini düşündüm yapıcam onuGüzel fakat şöyle bir şey olsa daha güzel olur. Oyuncu modu seçince birde Minecraft sürümünü seçsin.
Birde, düşük bir ihtimal de olsa oyuncu .minecraft'ı başka yere kurmuş olabilir. Onun da yerini ayarlama ekleyebilirsin.
Ve de arama da ekleyebilirsin. Sonuçta çok fazla mod olunca bulmak daha da zorlaşır. Ve belki mesela Not Enough Items gibi modların açıklamasında şu olabilir:Minecraft sürümüne göre mod seçimini düşündüm yapıcam onuve modla alaklı bilgi veren, hangi tuşlar kullanılır vs gibi ozelliklerde ekliyecegim, verdiğiniz altın değerindeki bilgiler için çok teşekkür ederim
![]()
Ekleyeceğim tabii kiGayet başarılı olmuş. Daha fazla mod eklemelisin.
1.8 için Shader, CamStudio eklersen direk indiririm.Ekleyeceğim tabii kitek modla olmaz