MinecraftHocası

Marangoz
En iyi cevaplar
0
note plugin 1.jpg

Minecraft Müzik Plugini - Note Plugin

Selamlar müthiş Minecraft oyuncuları ve değerli forum üyeleri. Bugün yine güzel ve faydalı bir eklentiyi inceleyeceğiz. Sizi tutmadan hemen konumuza geçelim.

Müzik dinlemeyi sever misiniz? Ben severim şahsen fakat bir de bu müziği Minecraft'a taşıdığınızı düşünsenize, süper bir fikir! İşte bu zımbırtı bu fikri oyuna dökmeniz için müthiş bir eklenti. Eklentinin kurulum kısmından son güncellemesinde ne olup bittiğini de konuşacağım fakat biraz istatistiklerinden ve yorumumdan bahsedeyim.

2019 Haziran ayının 5.gününde Spigot'ta piyasaya sürülen bu eklenti tam 5 ay 1 gün de fena yol katetmemiş diyebiliriz. Müzik eklentisini farklı şekillerde kullanan birçok kişi olabilir fakat bir minigames için kullanan kişilerin sayısının az olacağı kanaatının yanındayım. Buna rağmen 5 ay 1 gün de 180 indirmeye ulaşmış bile. Eklenti çok kullanışlı ve basit bir yapısı olduğu için tercihlerim arasına aldım. Hadi kurulumuna geçelim!

note 2.jpg

KURULUM

1-
İndirdiğiniz dosyadaki note.jar dosyasını plugins yani eklentiler klasörüne taşıyoruz.

2- Sunucumuzu başlatıyoruz.

3- Eklenti başlar başlamaz zaten note klasörü plugins klasöründe oluşuyor.

4- İstediğimiz şarkıyı note klasörüne yolluyoruz.

Kurulum o kadar basit ki eklentiler hakkında kavram dahi bilmeyen bile bu yolları izleyerek olayı halledebilir.

note 3.png

SON GÜNCELLEME HAKKINDA

• Konsoldaki hata çözüldü.
  • Config dosyası eklendi.
  • NotAPİ çıktı.
İsteyenler için tanıtım videosu:

spigotmc.org/resources/note.69005/

Bugünki konumuzun da sonuna geldik. Diğer tanıtımlar da görüşmek üzere. İyi forumlar dilerim.