Minecraft multi player 0 fps sorunu single de 119 fps

süperminetr5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba benim bir sourunum var multiplayerde 0 fps oluo her iki saniyede bir 0 fps oluo hunger games ble atamaıom java güncel driverler güncel mc ye 2 gb ram verom
ekran kartı amd redeon 7400m hd series işlemci intel core i5-2430 herseyi denedim olmuyo bana bi yardım
lol gibi oyunlarda 60 fps üzer alıyorum mc de multide 0 snflde 100 fps yardııım eddin lütfen :([DOUBLEPOST=1432012181,1431975484][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1432012215][/DOUBLEPOST]güncel

Son düzenleme:

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnternet hızınla alakalı bir şey olabilir mapı download ederken yavaş ediyordur haliyle her yuklendigindede donuyordur

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Veya crackli kullanıyorsan başka bir client indir teamextreme onerim

edit : Aynı posta neden birleşmedi bu ?!

Son düzenleme:

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı durumdan bende mağdurum. Ara sıra fps uçurumdan atlıyor resmen. Katman kayasından kafasını kaldırmıyor arkadaş ya. 2-3 saniye 5 fps sonra Pat = 0 fps.
Ne olacak bu halimiz??

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Merhaba benim bir sourunum var multiplayerde 0 fps oluo her iki saniyede bir 0 fps oluo hunger games ble atamaıom java güncel driverler güncel mc ye 2 gb ram verom
ekran kartı amd redeon 7400m hd series işlemci intel core i5-2430 herseyi denedim olmuyo bana bi yardım
lol gibi oyunlarda 60 fps üzer alıyorum mc de multide 0 snflde 100 fps yardııım eddin lütfen :([DOUBLEPOST=1432012181,1431975484][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1432012215][/DOUBLEPOST]güncel
Asıl sorununa cevap bulmayı çok isterdim ama -cevabı bilmiyorum- bir diğer yandan bilmen gerekecek bir bilgi paylaşmak istiyorum;
Minecraft'ın Java'yı kullanması, baya yüklü hantal kodlarla yaratılmış olmasından dolayı, her zaman, her yerde, her bilgisayarda kasar. (MC: PE hariç) O yüzden fps için LOL ile MC'yi karşılaştırmak yanlış olur.

Sent from my iPad using Tapatalk

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayarlarından bir şeyi çok yükseltmiş olabilirsin bu olunca 0 fps alıyosundur. Bu da özellikle multiplayerda çok daha fazla oluyorsa olabilir. Mesela parçacıkları En az a almayı dene.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

süperminetr5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sorun tam olarak şöyle normalde 100 fps lerde tabi her şey düşürünce internet hızından olsa lag dan geçlmezdi ama pc deki hç bir oyunda lag yok yani netten dolayı deil sorun tam olarak mesela 60 fps deken birden 0 fps oluo geri yükselio hareket etsemde etmesemde 20 kez falan launcher değistirdim premiumda da crack dada aynı sorun :(