Minecraft multiplayer sorunu

Eraydmrls

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Arkadaşla ben birlikte aynı mapta survival oynamak istiyoruz da bunun için illa orjinal mı almamız gerekir?Orjinal olmadan bi yöntemi yokmudur?Youtube kanalımız varda video çekip atacağız.Aynı netten bağlanıp yerel ağda paylaştan portu giriyor arkadaşım can't connect the server tarzından bir şey yazıyor.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler <3 :)

Dipnot: Sayın Nano_Sensei moderatörümüz benim bu konuyu yanlış yere açtığımı düşünüp siliyor.Acaba minecraft destek ten daha iyi neresi var açabileceğim?

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer aynı ağa bağlıysanız localhost'a bir sunucu kurabilirsiniz. İngilizce anlatım videosu:

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı Wi-Fi ağında iseniz, sanırım 1.7.10'dan daha eski bir sürümle oyun orijinal olmadan oynanabiliyor. Arkadaşın cmd'yi açsın, ipconfig yazsın. Karşısına büyük ihtimal 192.198.x.x gibi bir şey çıkacak. Onu size versin, siz çoklu oyuncu kısmına girin, onu yazın. Arkadaşınız dünyaya girsin. ESC'ye bassın. "Yerel Ağda Paylaş" butonuna bassın. Ona bir port gelecek, muhtemelen 4-5 haneli sayı olacak. Siz 192.168.x.x yazdığınız kısıma ":" koyun (iki nokta), arkadaşınızın vereceği 4-5 haneli sayıları yazın ve bağlanın/ekleyin.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yerel ağda oynamak istiyorsanız aynı interneti kullanmanız lazım.
Hamachili sunucu kurup oynayabilirsiniz.

Eraydmrls

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çoook çook teşekkür ediyorum sizlere.Yarın deneyeceğiz arkadaşla bize gelince :) .Yazarım

SIKINTI NEDİR?BattleDragon13 ün dediğini yaptım?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Düzgün ve hatası yaptığınızda herhangi bir sıkıntı çıkmaması lazım. Hamachi ağını açan arkadaş başka net uygulamaları kullanmasın. Server olduğundan hem lag yaratır. Hemde oyuna girişte zorlanırsınız. Baktınız hamachi olmuyor aylık 5 6 ₺leye sunucu kiralayın oynayın.