Minecraft Multiplayer

elaminer65

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle iyi Kandiller.. Arkadaşlar ben hamachi ile bir server kurdum. Oyuna girdim fakat Admin olarak gözükmüyorum hiçbir kod işe yaramıyor sıradan bir oyuncu gibiyim. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Yardımınız için şimdiden teşekkürker!

brkdgl07

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle iyi Kandiller.. Arkadaşlar ben hamachi ile bir server kurdum. Oyuna girdim fakat Admin olarak gözükmüyorum hiçbir kod işe yaramıyor sıradan bir oyuncu gibiyim. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Yardımınız için şimdiden teşekkürker!
minecraft sitesinden minecraft serveri indirip kurduktan sonra not defteri olarak 'ops' çıkıyor oraya oyuna girerken kullandığın adı yaz ( entere basıp başka arkadaşını da ekleyebilirsin) kaydedip minecraft serveri tekrar çalıştır ve oyuna gir

minecraftminecraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverine alacak war mı? (ve bu arada minecraft sitesinden minecraft serveri indirip kurduktan sonra not defteri olarak 'ops' çıkıyor oraya oyuna girerken kullandığın adı yaz entere basıp başka arkadaşını da ekleyebilirsin kaydedip minecraft serveri tekrar çalıştır ve oyuna gir)