hangoralmla
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Multiverse'den yeni dünya oluşturdum oyuncular ormana gidiyor ama ağaç vb kıramıyorlar ne yapmam lazım ??
Ne istiyorsun yani sırf dünyada belli bir yerde kırmalarını mı.groupmanager den true yaparsam her dünyayı kırar ama !
Bunun için GroupManager configinde bulunan mirror ayarını kullanabilirisniz. Rehberimde bunu açıklamıştım. Orayı inceleyerek bilgi edinebilirisniz:evet ama groupmanager den world dosyasına bakıyorum oluşmamış !!![DOUBLEPOST=1399829335,1399829252][/DOUBLEPOST]kerem ben onu demedim mesela world1 dünyası ve world2 dünyası war ben world2 kırılmasını istiyorum build:allow yaparsam world1 de kırar
Bak yeni dünyalarda GroupManager yeni bir groups.yml oluşturur.Oyun içinden şunu yap.Önce o oluşturdugun dünya ya git daha sonra ise.Yapamadım Yaa !!! Yardımcı Olun Ben Şunu istiyorum Mv create yaptım ama oraya oyuncular gidince hiçbirşey kıramıyor !!! Helpppp
/mangaddv grupismi build allow
Öncelikle groupmanager'in config.yml içinden mirrors kısmının altındakileri sil. Sonra worlds'e gir yeni dünya yani kırılmasını istediğin dünya oluşmuştur oluşmadıysa /manload komutunu kullan. Oluştuktan sonra kullandığın groupmanager'in groups.yml'sini al. O dünyaya koy. Ve build: allow yap. Bu kadar.Yapamadım Yaa !!! Yardımcı Olun Ben Şunu istiyorum Mv create yaptım ama oraya oyuncular gidince hiçbirşey kıramıyor !!! Helpppp