Minecraft Nasıl Oynarım?

ottway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba. Ben minecraft'a başlamak istiyorum ama nasıl ve nereden indireceğimi kayıt olacağımı bilmiyorum. bu konuda duyarlı arkadaşların yardımlarını bekliyorum. daha önceden hiç tecrübem olmadı. sadece videolarını izledim. iyi günler...

Son düzenleme:

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer para verip oyunun tam sürümünü almak istiyorsan minecraft.net'e üye olup bir hesap açabilirsin, sonra minecraftı satın alırsın. Ama eğer yok ben parasız oynayacağım dersen korsan minecraft veren bir site bulabilirsin.

ottway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer para verip oyunun tam sürümünü almak istiyorsan minecraft.net'e üye olup bir hesap açabilirsin, sonra minecraftı satın alırsın. Ama eğer yok ben parasız oynayacağım dersen korsan minecraft veren bir site bulabilirsin.
para vermek yerine korsan bir site varsa indirebilirim. sizin bildiğiniz bir yer varmıdır? ve nasıl açacağım oyunu. neler yapmam gerekir..

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
para vermek yerine korsan bir site varsa indirebilirim. sizin bildiğiniz bir yer varmıdır? ve nasıl açacağım oyunu. neler yapmam gerekir..

Afedersin ama eğer paran varsa oyunu almak zorundasın.Zaten keyfin bilir.Almazsanda "Alanların" yapabildiği şeyleri yapamazsın.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Forumda korsan minecraft paylaşmak yasak olduğu için veremem. Oyunu indirdiğinde launcherını başlatırsın zaten gerisi kolay.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Birşeye ihtiyacin olursa mesaj atman yeter :D

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
eyvallah ustam. çok makbule geçer. ve nasıl yapmam gerektiğini ufak bir şekilde anlatırsan çok iyi olur..

Kredi Kartı'nı minecraft.net'e giriyorsun (İlk önce kayıt olman lağzım tabi).Sonra Nick seçiyorsun,Skin koyup istediğin sunucuya girebiliyorsun

ZaedeusIsHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumdan arkadaşlar yazmış benim yazmama gerek yok sanırım:Zevkli oyundur söyliyim. İyi oyunlar :)