Minecraft ne hale geldi....

Miralay48

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu oyuna yanlış hatırlamıyorsam 2011 yazında bir faction serverinde başladım.O zamanlar her şey güzeldi.Oyuncular kaliteliydi.Bu oyunu çeken youtuberlar küçük çocuklara hitap etmek için değil oyunu anlatmak için oyunun videolarını çekiyordu.Bir server açtığında çok az bir reklamla oyuncu kitlesi elde ediyordun.Şimdi ise heryer server her youtube kanalında minecraft videosu sizin düşünceleriniz neler ?

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bnde 2010 yılında başladım.Survival bir serverdeydim hiç hileyle girmiş adam yoktu oyuncular seninde dedigin gibi kaliteliydi şimdi işe herkes hile ile oynuyor eskiden serverler kaliteliydi zevk için server açanlar çok azdı. ama emin olunki eski minecraftın tadını almak artık çok zor.

Miralay48

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bnde 2010 yılında başladım.Survival bir serverdeydim hiç hileyle girmiş adam yoktu oyuncular seninde dedigin gibi kaliteliydi şimdi işe herkes hile ile oynuyor ama emin olunki eski minecraftın tadını almak artık çok zor.
Artık çok iyi kaliteli kendine has pluginli haritalı server açmadıktan sonra kaliteli oyuncu gelmesi imkansız :(

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu oyuna 1.3. lerde başladım galiba bilmiyorum o yamalardaydı başladıktan 2-3 ay sonra 1.4 cıkmıstı 1.6 da bırakmıştım o zamanlar her şey iyidi serverlar'da herkes sövmüyor veya en hafif şeyde küfür etmiyorlarda edilen oluyorsa anında banlanıyordu zaten server sayısı azdı ve server acmak için dandik firmalardan kazık yiyordunuz (Bkz ben Ankara VDS(Kapandı) denen firmadan 367 tl kazık yemiştim sunucudan topladıgım paraydı) aynı zamanda herkes minecraft'da cekmiyordu cocuk oyunu olarak görülüyordu o zamanlar yavasca büyük kitlede arttı ancak ondan daha düşük bir oranla büyük yaş kitleside oyuna başladı şuanki durum büyük yaş kitlesi açıyor serveri işi bildigi için rahatca minik cocukları kandırıyor adamın umrunda degil küfür etmişler hack açmışlar gelen paraya bakıyor (Hepsi için degil tabii ki) benim düşüncem böyle.

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Eski Minecraft'ı arıyorsanız gidip Beta sürümlerini ve Alpha sürümlerini açabilirsiniz. Bu kadar konu nedir, insaf? Hiçbir şey sabit durmaz zaten, her şey mutlaka değişir. Forumdaki her on konunun biri eski Minecraft'a döndü, anlayışlı olalım biraz, kirletmeyelim forumu.

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. -Herakleitos

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu oyuna 1.3. lerde başladım galiba bilmiyorum o yamalardaydı başladıktan 2-3 ay sonra 1.4 cıkmıstı 1.6 da bırakmıştım o zamanlar her şey iyidi serverlar'da herkes sövmüyor veya en hafif şeyde küfür etmiyorlarda edilen oluyorsa anında banlanıyordu zaten server sayısı azdı ve server acmak için dandik firmalardan kazık yiyordunuz (Bkz ben Ankara VDS(Kapandı) denen firmadan 367 tl kazık yemiştim sunucudan topladıgım paraydı) aynı zamanda herkes minecraft'da cekmiyordu cocuk oyunu olarak görülüyordu o zamanlar yavasca büyük kitlede arttı ancak ondan daha düşük bir oranla büyük yaş kitleside oyuna başladı şuanki durum büyük yaş kitlesi açıyor serveri işi bildigi için rahatca minik cocukları kandırıyor adamın umrunda degil küfür etmişler hack açmışlar gelen paraya bakıyor (Hepsi için degil tabii ki) benim düşüncem böyle.

Allahını seviyorsan noktalama işareti kullan

Baggi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben oyuna 1.2.5'de başladım. Eskiden Iron set olanlara bizde en iyi diyorduk. Sanırım ilk oynadığım serverda Newcraft'dı şimdi yok :(

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben oyuna 1.2.5'de başladım. Eskiden Iron set olanlara bizde en iyi diyorduk. Sanırım ilk oynadığım serverda Newcraft'dı şimdi yok :(
Ben 1.1.0'da başladım(Abim sayesinde). Aşırı derecede güzeldi. Oyuna yeni başladığında öğrenmek için verilen zevk işte o zevk. Sonra 1.2 çıktı. 1.2.5'de NewCraft'ı buldum. AŞIRI DERECEDE ZEVKLİYDİ. Oyuncular bir harikaydı. Sürekli VIP almıştım o sunucuda. 1.3.2, 1.4.5 derken sunucu kapandı. 1.5.2 en güzeliydi. Yani anlatamıyorum. Sonra 1.6 geldi ve o versiyondan itibaren minecraft bir çocuk oyunu oldu.