Minecraft.net'ten Premium Almayı Düşünüyorum Güvenli Midir?

TheAnduboy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben premium almak istiyorum ama kredi kartıyla oldugu için guvenli olup olmadığını size soruyorum cevaplarsanız sevinirim

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuana kadar sorun yaşayanı duymadım. Ayrıca kredi kartıyla ödeme yapıldığından korkma. Artık insanlar bu ödeme yolu ile alışverişini yapıyor.

cpraxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hiçbir site ödeme yaparken kendi kredi kartı ödeme sistemini kullanamaz her site kullandığı kartlı ödeme sistemleri devlet bankasına veya normal bir bankaya bağlayıp devletten izin almış olması gerekir türk veya yabancı farketmez oyüzden kredi kartı ile yaptığın ödemelerden korkma fakat internetten çalınan kredi kartları keylogger veya scam siteler ile çalınabilir.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftın orjinal sitesi olduğu için kesinlikle korkma gerçekten. Ben aldım ve hiçbir şey kaybetmedim. Zaten indirimde almıstım. 15 euro muydu neydi.
Her neyse. Güvenli. Kesinlikle korkma

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yoo hiç güvenli değil. o yüzden birkaç saniyede bir mc alınıyor, hiç ''minecraft paramı çaldı'' diye bir konu yok ve dava açılmamış. tabii ki güvenli bu da soru mu? Bir tane para çalma olayı olsaydı minecraft R.I.P

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kredi Kartın Olmasa Başka Site Güvenilirmi Diye Sorsan Tmda Bu Ney Şimdi Milyonlarca Satmış Oyun Senimi Kazıklıyacak .D

ultima lord

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa premium güvenli değil %50.
Hesabı çalınanlar var intenette bir sürü çalınmıs hesap var.