- En iyi cevaplar
- 0
Pardon.İngilizce olsun istemiyorum ya. Dediğim gibi EmirOO Nasıl? Hem kanalımada uygun. EmirO[yunun]O[yuncusu] ve birde Emiro tarzı bir söyleyiş tatlı![]()
Fakat benim hoşuma gidiyor ünlüler çıkınca.
Örn: EmrhnTR
ÆmirHan
Pardon.İngilizce olsun istemiyorum ya. Dediğim gibi EmirOO Nasıl? Hem kanalımada uygun. EmirO[yunun]O[yuncusu] ve birde Emiro tarzı bir söyleyiş tatlı![]()
BurakOyunda.[DOUBLEPOST=1430590696,1430590610][/DOUBLEPOST]EmirOyunda
Nasıl yani?Pardon.
Fakat benim hoşuma gidiyor ünlüler çıkınca.
Örn: EmrhnTR
ÆmirHan
Mesela verdiğim EmrhnTR örneği hem havalıdır hem ismini vemde ülkeni belli eder. Kullanılmadıysa tavsiiye ederim.BurakOyunda.[DOUBLEPOST=1430590696,1430590610][/DOUBLEPOST]
Nasıl yani?
NS ne oluyor?EmirNS
Güzel ama uzun.EmirHanPvPHD
!
Bilemiyorum ya.Mesela verdiğim EmrhnTR örneği hem havalıdır hem ismini vemde ülkeni belli eder. Kullanılmadıysa tavsiiye ederim.
Ns nin açılımı yok -.-NS ne oluyor?
Güzel ama uzun.
Bilemiyorum ya.
o ne lo -.-Ben EmirOO yapıyorum onaylıyor musunuz?
o ne lo -.-
Aynen o güzel olurByEmirTR yapıyorum o zaman?
EmirPR'nin açılışı ney?@NoPermission kardeş OEmirO ( O[yuncu]EmirO[yunda] millet sorarsa o ların açılımı ne diye bunu dersin?[DOUBLEPOST=1430592410,1430592258][/DOUBLEPOST]PermissionTR bence oldukça güzel. ImmortalBoy olabilir. İngilizce istemiyorsan. YenilmezÇocuk ya da komik bir şeyler istiyorsan. ElmasınVarMı? AtarlıÇocuk ServerınSahibi AdınıEmirKoydum Emir'in Yolu - Youtube ismi istiyorsan EmirGaming EmirPR YoutuberTR[DOUBLEPOST=1430592443][/DOUBLEPOST]AzizGaming, İsmetRG gibi youtuber nicknameleri istiyorsan son söylediğim 3 ü güzel bence.
Bir Mojang hepsinemi "Kullanılıyor." derCrazyPunch
BlockCoder
Professor
Blockizrs
Original
Orjinal
Kemal
EfeOzyay (En iyisi bu..)
Mojang [,] kabul etmiyor.EmirPR[O]
MojangBir Mojang hepsinemi "Kullanılıyor." der[DOUBLEPOST=1430595077,1430595045][/DOUBLEPOST]
Mojang [,] kabul etmiyor.
Bi dakkaBir Mojang hepsinemi "Kullanılıyor." der[DOUBLEPOST=1430595077,1430595045][/DOUBLEPOST]
Mojang [,] kabul etmiyor.