abdullah010203
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
iyi de orda zıplayark gecıceksın zaten en başta deri set elmas kılı veriyorum bassan bile öldürmen lazımbence çok kötü bir odaya bin yaratık falan atınca harita tuzaklı ve zor olmuyo doğunca hemen öldürüyorlar
iyi de orda zıplayark gecıceksın zaten en başta deri set elmas kılıc veriyorum bassan bile öldürmen lazımbence çok kötü bir odaya bin yaratık falan atınca harita tuzaklı ve zor olmuyo doğunca hemen öldürüyorlar
spawner dediğin fırlatıcı, ayrıca oraya basmaman gerek zıplamalısın yani zaten ilk haritam yazdım bi zahmet bıraz kotu olsunYukledım oynadım bitirdim de hocam hiç uğraşmamışsın defalarca öldüm hele o spawner lar acayip saçma olmuş aşırı fazla koymuşsun ve çok kısa...
eminim kardeşim, beğendiğin için sağolkardeşim ben diğerlerinin aksine zevkle oynadım ve bitirdim kalenin oradaki tarladaki büyümüş bitkileride topladım gerçekten çok mükemmel yapmışsın harika bir şey yani çok eğlendim ama basınç plakasınada bastıktan sonra zombi sesi gelince korkmadım değil bence harita yapmaya devam et gerçekten harika ilk olduğuna eminmisin