MİNECRAFT OBSİDYEN HAPİSHANESİ İLK HARITAM BOL TUZAK SEVENLERE

berke1864

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bence çok kötü bir odaya bin yaratık falan atınca harita tuzaklı ve zor olmuyo doğunca hemen öldürüyorlar

Noyan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yukledım oynadım bitirdim de hocam hiç uğraşmamışsın defalarca öldüm hele o spawner lar acayip saçma olmuş aşırı fazla koymuşsun ve çok kısa...

abdullah010203

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yukledım oynadım bitirdim de hocam hiç uğraşmamışsın defalarca öldüm hele o spawner lar acayip saçma olmuş aşırı fazla koymuşsun ve çok kısa...
spawner dediğin fırlatıcı, ayrıca oraya basmaman gerek zıplamalısın yani zaten ilk haritam yazdım bi zahmet bıraz kotu olsun

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
şu an yüklüyorum beğenmessemde emeğe saygı azda olsa uğraşmışsındır bende 3 lü havuz yapmışdım koyarım sonra resmini belki

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
kardeşim ben diğerlerinin aksine zevkle oynadım ve bitirdim kalenin oradaki tarladaki büyümüş bitkileride topladım gerçekten çok mükemmel yapmışsın harika bir şey yani çok eğlendim ama basınç plakasınada bastıktan sonra zombi sesi gelince korkmadım değil bence harita yapmaya devam et gerçekten harika ilk olduğuna eminmisin

abdullah010203

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim ben diğerlerinin aksine zevkle oynadım ve bitirdim kalenin oradaki tarladaki büyümüş bitkileride topladım gerçekten çok mükemmel yapmışsın harika bir şey yani çok eğlendim ama basınç plakasınada bastıktan sonra zombi sesi gelince korkmadım değil bence harita yapmaya devam et gerçekten harika ilk olduğuna eminmisin
eminim kardeşim, beğendiğin için sağol

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
hayır ölmüyosun önünde lav var sanırım tabelaları okumaya çalışırken ona düşmüşsün dikkatli oyna tamammı bidahada başkalarını aşşalama