MİNECRAFT ÖZEL SİTESİNDEN PREMİUM ALCAM SORULARIM VAR >ı̇çeяı̇⏎

ByJerrai

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba ben oyun adımla ByJerrai.Bugün sizlere sorularım olcak.Hadi sorulara geçelim :).
1-)Premium alırken TL kabul ediliyormu, yani kredi kartına 60 tl yatırırsam kabul edermi?
2-)Premium kaç günde açılıyor, yani kaç gün bekleniyor?

Şimdilik Bu kadar soru yazdım. MrJerrai

R

Reloven

Ziyaretçi
TL İle Muhtemelen Alamıcaksın.Dene Yinede Eğer Alamazsan Yaz Bana.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
65 Lira yükle kartına,Satın aldığın an aktif oluyor.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim tl kabul ediyor 65 tl
aldığın zaman direk aktif oluyor.

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuru hesap et ona göre yatır,kabul eder çünkü banka onu dolara çevirir...
Hemen açılıyor olması gerek,yatırdığını onayladıktan sonra...

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
65 Tl Falanda Sen Yinede Bir 70 75 Yükle Dolar Falan Artarsa Tekrar Yüklemek Zorunda Kalma Tam Olarak Hemen Aktif Değil Galiba 1 Saat Bekletir

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama bazıları diyorki ben aldım 1-2-3 gün içinde aktif oldu diyo.
Kardeşim benim hesap orjinal bi ara mallığıma 70 lira gitti. Paypal Nakit kartıma 70 lira yükledim ne olur ne olmaz diye. Euro artmıştı o sıra. 70 e aldım. 10 -13 sniye sonra aktif oldu ve hemen 100 saniyede skinim yüklendi.

TL İle Muhtemelen Alamıcaksın.Dene Yinede Eğer Alamazsan Yaz Bana.

Sen bir şey alacaksan para birimini sistem ona göre ayarlar. Mesela 65 lira mı var direk 19 € olur. O konuda kimsenin şüphesi olmasın.

R

Reloven

Ziyaretçi
İninal Yada Paypal Kart İle Alacaksan Bu İşlem Olmuyor.
Kardeşim benim hesap orjinal bi ara mallığıma 70 lira gitti. Paypal Nakit kartıma 70 lira yükledim ne olur ne olmaz diye. Euro artmıştı o sıra. 70 e aldım. 10 -13 sniye sonra aktif oldu ve hemen 100 saniyede skinim yüklendi.

Sen bir şey alacaksan para birimini sistem ona göre ayarlar. Mesela 65 lira mı var direk 19 € olur. O konuda kimsenin şüphesi olmasın.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Evet TL kabul eder ama kuruna göre hesaplaman lazım. Mesela şu an Euro 3.27 Oyun 20 euro. Yani senin ortalama 65 lira yüklemen gerek. herhangi bir bekleme süresi yok diye biliyorum. Anında aldığın hesabın ile girebilirsin.