Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mine craft a girmek için başlat a %appdata% yazdım sonra klasör e girdim launcher bilmem ne yazıyo minecraft resdmi de var ona tıkladım username yide girdim ama bekledim beklesdim hata verdi error diyor yhaa yazı çıkıyor!!
Minecrafta girmek için masaüstüne sağ tıklayıp ayarlara gelip gelişmişe gelip sorun gidere gelin ve ordaki barla direct3d ve directx i devredışı bırakın online oynamak için multiplayere girin add server ve ya direct connecte girip ip yazın sonra tıklayın /register falan felan yapın
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.