minecraftsm
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar uzun zamandır minecraftın online olmaması ile ilgili çektiğim bir problem var ve bunun çözümünü baya bir araştırma yapmama rağmen bulabilmiş değilim.Bilgisayarıma format atılmadan önce minecraftın server jar uzantılı dosyalarını hamachiyi falan anlatıldığı üzere bire bir kurdum ve oyunu online olarak oynayabildik.
Bilgisayara format atıldıktan sonra aynı ilk yaptığım gibi yaptım fakat olmadı ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü minecraftı online yapmayı başaramadım.Aşağıda resimlerde de olduğu gibi ya java connect hatası yada geçersiz oturum hatası ile sürekli karşılaştım.

Lütfen bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi olursa inanılmaz sevineceğim...
Bilgisayara format atıldıktan sonra aynı ilk yaptığım gibi yaptım fakat olmadı ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü minecraftı online yapmayı başaramadım.Aşağıda resimlerde de olduğu gibi ya java connect hatası yada geçersiz oturum hatası ile sürekli karşılaştım.
Lütfen bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi olursa inanılmaz sevineceğim...