minecraft online

bazarkul

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraftı çok uzun zamandır oynuyorum ama bir türlü online oynuyamıyorum anlamıyom videolar falan izliyom yapamıyom nasıl online oynıyabilirim

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Multiplayer a tıkla. Forumdaki sunucular kısmındaki survival sunuculara gir. Warp hammadde lapis vardır. Yazan 10 yaş altı kişilerin kurduğu serverlara gir ve artık minecraft oyuncususun.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Multiplayer a tıkla. Forumdaki sunucular kısmındaki survival sunuculara gir. Warp hammadde lapis vardır. Yazan 10 yaş altı kişilerin kurduğu serverlara gir ve artık minecraft oyuncususun.

hak yemeyelim çocukların kurduğuyla bizim kurduğumuz arasında çok fark var;
1:çocuklar serverda sadece vip satmak ister oyuncuların viplere ''tapmasını'' ister
2:hiçbişeyi ben yapmayım herşeyi hazır maptan indiriyim yada builderlerime yaptırıyim
3:nitrado iğrenç axi tr iyi diye bağırır sonra svsi hacklenince ağlar
4:viphammadde gibi iğrenç biyer yapar
5:serverinde 640 lapisin fiyatını 5 k yapınca svsinin 50/50 yada nekadarsa o kadar dolcağını sanar
çocuk serverleriyla nomercy ve adı daha fazla duyulmamış kaliteli serverların çok farkı var ama bebe serverlerında
lapisin fiyatı daha fazla olduğu için yada lapis olduğu için onlara gider

Mine Kral

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar lütfen nasıl online oynıyacağımı yada boş bir hamachi ağı ıp i ve prlsini verirmisiniz şimdiden teşekkürler:'(:( lütfen:yapmacık:[DOUBLEPOST=1377769938,1377769867][/DOUBLEPOST]ayrıca 1 yıldır tek oynuyorum arkadaşlarım ıron golem kar golem köylü kurt ve atdır :D