Minecraft Online'nin Sistemi Nedir?

Designus

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.

Ben evde kendim 30 mb'lik bir exe'den offline olarak 1.5.2 sürümü ile minecraft oynuyorum. Oyunun tarzı hoşuma gittiği için satın alıp online olarakta oynamak istiyorum ama bir türlü soruma cevap bulamadım.

Online olunca bu oyunun sistemi nasıl oluyor? Yani koca bir dünya var herkes orada mı oynuyor? Ya da serverlar varda biz server seçip içerisinde mi oynuyoruz? Orada da gece gündüz olup akşamları zombiler çıkıyor mu? Yani mantığını bilmediğim için henüz satın almadım. Lütfen birisi bana minecraftın online mantığını doğru düzgün anlatabilir mi?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1) Oyunun sistemi neredeyse aynı. Premium sunuculara girşiş ve skin değiştirme özelliklerine kavuşursunuz.
2) Temel olarak öyle.
3) Hangi sunucuda oynayacağınzı siz seçebilirisniz.
4) Evet.

Designus

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Peki diyelim bir sunucu seçtik ve ben oraya girdim. Herkes orada.. Ben bi ev yaptım diyelim, biri gelip ona müdahale edebliyor mu?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Peki diyelim bir sunucu seçtik ve ben oraya girdim. Herkes orada.. Ben bi ev yaptım diyelim, biri gelip ona müdahale edebliyor mu?
Eğer vanilla ise evet. Fakat bukkit ise ve WG pluginine sahipse yetkililer sizin evnizin başkası tarafından kullanlmasını engelleyebilir.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok değişik sistemler var. Mesela sandık ve tabela ile market açmanı sağlayan şeyler gibi. Biraz da servere bağlı. Bazıları creative, bazıları hayatta kalma, bazıları klan savaşları, bazıları minigames. Mesela hayatta kalma oynarsan normal Minecraft gibi olur, Minigames servere girersen TNT Run, Spleef... Çok fazla seçenek var. Bana sorarsan ilk servere girdiğinde bilgisi olan bir arkadaşın ile girip ondan yardım al. Benim gibi her şeyi kendin keşfeetmeye kalkarsan 15 dakika kadar spawn alanında sağı solu kurcalarsın. :D