Minecraft OpSkyblock Plugin Paketi Arıyorum

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese selam gençler ben Berat. Bana OPSkyBlock Plugin Paketi ve Harita lazım. İnternette birazcık araştırma yaptım fakat hiç adam gibi konular yok. Ya harita olmuyo, ya plugin paketi olmuyo. Olsa bile pluginlerde falan hata çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Kesinlikle Sana sonosmanlı paketini önermiyorum itemspawner plugininde çok bug ve hata oluyor onun. VOLTER-RıpCraft adlı plugin paketini kullanabilirsin gerçekten çok iyi bir paket eğer link istersen veririm ama sonosmanlıyı çoktan kurup ayarlamışsan sunucunun ip'sini verde gelip bakayım kesin bir bug bulurum.

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Sana sonosmanlı paketini önermiyorum itemspawner plugininde çok bug ve hata oluyor onun. VOLTER-RıpCraft adlı plugin paketini kullanabilirsin gerçekten çok iyi bir paket eğer link istersen veririm ama sonosmanlıyı çoktan kurup ayarlamışsan sunucunun ip'sini verde gelip bakayım kesin bir bug bulurum.
Sunucuyu kurdum (SonOsmalıyı) ama ip veremem çünki sunucu bukkit. Son osmanlı'nın da editine yaptım ama pek açık bulamadım. Volter_RIPCraft hakkında biraz bahseder misiniz? Veya link verirseniz bakarım

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Assında dediğim paker volter rip craft başka ama şimdi videosunnu atcağım onun sonradan daha iyi editlenmiş hali

Her özelllik var.

En üstteki videodaki linkten indirin indirecekseniz ama daha detaylı bir inceleme yapacaksanız alttaki videoyuda izleyin üstteki daha gelişmişi fakat alttaki kadar tanıtmıyor plugini