Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraft Orjinali Ve Korsanı Arasındaki Farkları Gerçekten Yaşamış Biri Varsa Bana Anlatabilir mi ?
Peki bu modları kullanan türk oyuncularının sayısı nasıl yani ben bunu kursam kolayca bulabilirmiyim ? ve tekkit server kursam serverime adam gelirmi ?
İlk gelen ben olurum , Korsan kullanmak suça giriyor bikere satın alırsan suç işlememiş oluyorsun ve oyun yapımcılarına katkın oluyor premium serverlere vs. girme özelliği var.
İlk gelen ben olurum , Korsan kullanmak yasal suça giriyor bikere satın alırsan suç işlememiş oluyorsun ve oyun yapımcılarına katkın oluyor premium serverlere vs. girme özelliği var.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.