SirSnowball
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar yeni kurduğum youtube kanalında orta çağ köyü yapıyorum bakmak istemez misin?
1.Video
https://youtu.be/rV96OetbppY
2.Video
3.Video
Henüz Yüklenmedi/Çekilmedi
Değerli yorumun için teşekkür ederim bende çok usta değilim zamanla gelişeceğim. Bu arada videoyu beğenip bana abone olarak destek olabilirsiniz1. Videodaki Ev ve Demirci güzel olmuş, fakat oduncuda ayrıntıya girersen dahada güzel olabilir. Orta çağ evleri çok hoş, bende ilgileniyorum bu yapılarla.
Değerli yorumun için teşekkür ederim sizin böyle eleştirileriniz sayesinde gelişeceğim bidahaki videomda unutmayacağım bunları bu arada videolarımı beğenip kanalıma abone olarak bana destek olabilirsinPişmiştaştan ziyade kırık taştan yapman daha güzel olucaktır ve sanki aralarında bi stun varmış gibi odun koysan daha güzel olur bence
Değerli yorumun için teşekkür ederim sizin böyle eleştirileriniz sayesinde gelişeceğim bidahaki videomda unutmayacağım bunları bu arada videolarımı beğenip kanalıma abone olarak bana destek olabilirsin
Edit
Koyduğun resmi şimdi gördüm teşekkürler tavsiyen için bundan sonra böyle de yaparım
O odunların üstüne taş düğme koyabilir, güzel duruyorlar.Ama
ama bak o stunların sonuna sanki odun varmış gibi çıkıntı yapmayı unutma can alıcı nokta orda
Öyle çekim nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok :/ başkası çekecekse olmaz çünkü biglisayarimda şu an internet bağlantısı yok videoları telefondan yüklüyorumHızlı ve uzaktan çekim yapman daha iyi olabilir :
Öyle çekim nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok :/ başkası çekecekse olmaz çünkü biglisayarimda şu an internet bağlantısı yok videoları telefondan yüklüyorum