DeatHArroW
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Foruma daha yeni kayıt oldum . Sende ilk kayıt olduğunda 1 iletin varken bir konuya cevap yazmadınmı ? Forumu uzun zamandır takip ediyordum kayıt olmak şimdiye nasipmiş
Son düzenleme:
oda güzelde yeşil yazma seçmeden okunmuyor .sForuma daha yeni kayıt oldum . Sende ilk kayıt olduğunda 1 iletin varken bir konuya cevap yazmadınmı ? Forumu uzun zamandır takip ediyordum kayıt olmak şimdiye nasipmiş
Kusura bakma düzelttimoda güzelde yeşil yazma seçmeden okunmuyor .s
Anakarayla arasında Nehir var demişsin öyleyse orası tam olarak ada olmaz anakarayla arasında Deniz olması gerek yada Okyanus neyse yinede biraz güzel ama daha güzelleride kesinlikle var
(bu forumdada meşaz yazarken insan korkuyor birisi cevap verip HAYIR ÖYLE DEĞİL BLAH BLAH diyecek fln diye çok fazla raslanıyor çünkü .s )
tamriel e benzettim haritayı .sdediğin mantıklı fakat okyanusta. Yani bir ada gibi ama anakarayla arasında kocaman ve derin bir nehir(veya herneyse)var
Hatta Haritamın Dynamic Map ile görünüşü şu şekilde(Büyüklüğünü göstermek için SS çekmiş olabilirim) :
![]()
![]()
![]()
Bütün Haritayı 30-60dk arasında yaptım.
Edit : 2. Monitör için kusura bakmayın.
1) Yorumun için teşekkürler!Harita Gerçekten etkileyici artı shader kullanarak birazda süsleme eklemişsin bende TES hayranıyım gerçektende benzettim güzel olmuş ama birazcık daha özen gösterebilseydin daha da etkileyici ve güzel olabilirmiş. Genede forum adına teşekkür ederiz harika olmuş.