Merhaba Arkadaşlar:
Bugün çok güzel bir harita ile karşınızdayım. Map benim yapımım. Çok kolay değildi, Çok zor da değildi. Yani hiç uğraşmamışsın gibi yorumlar istemiyorum. Öncelikle amaçtan bahsedelim. Oyun takımlı olduğu için multiplayer oynarsanız tam tadını alırsınız. Amaç takımını seçerek labirenti tamamlamaktır. Takımlardan ilk labirenti bitiren kazanır. Renkli zırhlar için McEdit kullandım.
Ayrıca bir dipnot: Sistemin tam çalışması için deliklerde durmalısınız. Deliklerde durmazsanız fırlatıcı zırhı üstünüze tam fırlatamaz.
Dipnot: V2 Çıktı! [14w08a Gibi 1.8 SnapShot Kullanmanız Gerekiyor!]
[V2 ChangeLog]
ScoreBoard İle Puan Sistemi Eklendi
Takımlara Katılan Oyuncuların Nicklerini Renkli Yapma Özelliği Eklendi (Takımsız: Nick, Mavi Takım: Nick) V.b
En Az 3 Oyuncu İle Başlama
MineCraft Sürümü 1.8 SnapShotları Yapıldı
Oyun Başlamadan Kıpırdayamama (SnapShot'un Barrier Özelliği Sakın Kırmayın! [Tabi Sistem Kendini Yenileme Özelliğine Sahip]
Eğer Sadece Denemek İçin Oynamak İstiyorsanız Ve 3 Kişi Değilseniz:
Basınç Plakalarının 2 Sinin Üstüne İtem Atın, Birine Siz Geçin
Şimdi sizi resimlerle başbaşa bırakıyorum:
Bu Görüntüler De Devrenin İç Kısımlarından:
Şimdi de indirme linki ve virustotal.
İndirme Linki (V2):
VirusTotal (V2):
Sizce Şimdi Nasıl @DotNet @ColdFireTR @craft_man
Ayrıca Takipte Kalın V3 Gelecek!
Bugün çok güzel bir harita ile karşınızdayım. Map benim yapımım. Çok kolay değildi, Çok zor da değildi. Yani hiç uğraşmamışsın gibi yorumlar istemiyorum. Öncelikle amaçtan bahsedelim. Oyun takımlı olduğu için multiplayer oynarsanız tam tadını alırsınız. Amaç takımını seçerek labirenti tamamlamaktır. Takımlardan ilk labirenti bitiren kazanır. Renkli zırhlar için McEdit kullandım.
Ayrıca bir dipnot: Sistemin tam çalışması için deliklerde durmalısınız. Deliklerde durmazsanız fırlatıcı zırhı üstünüze tam fırlatamaz.
Dipnot: V2 Çıktı! [14w08a Gibi 1.8 SnapShot Kullanmanız Gerekiyor!]
[V2 ChangeLog]
ScoreBoard İle Puan Sistemi Eklendi
Takımlara Katılan Oyuncuların Nicklerini Renkli Yapma Özelliği Eklendi (Takımsız: Nick, Mavi Takım: Nick) V.b
En Az 3 Oyuncu İle Başlama
MineCraft Sürümü 1.8 SnapShotları Yapıldı
Oyun Başlamadan Kıpırdayamama (SnapShot'un Barrier Özelliği Sakın Kırmayın! [Tabi Sistem Kendini Yenileme Özelliğine Sahip]
Eğer Sadece Denemek İçin Oynamak İstiyorsanız Ve 3 Kişi Değilseniz:
Basınç Plakalarının 2 Sinin Üstüne İtem Atın, Birine Siz Geçin
Şimdi sizi resimlerle başbaşa bırakıyorum:
Bu Görüntüler De Devrenin İç Kısımlarından:
Şimdi de indirme linki ve virustotal.
İndirme Linki (V2):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
VirusTotal (V2):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Sizce Şimdi Nasıl @DotNet @ColdFireTR @craft_man
Ayrıca Takipte Kalın V3 Gelecek!
Son düzenleme: