MineCraft Otomatik Labirent Yarışı (Takımlı) V2 [1.8 SnapShot Gerektirir]

V2 Gelsin Mi (Tüm Set Giydirme, Oyun Başlama Geri Sayımı Olacak) [Tabi O Zaman 1.8 SnapShot Olacak]

• Gelsin

Kullanılan: 6 85.7%
  • Gelmesin

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar:

Bugün çok güzel bir harita ile karşınızdayım. Map benim yapımım. Çok kolay değildi, Çok zor da değildi. Yani hiç uğraşmamışsın gibi yorumlar istemiyorum. Öncelikle amaçtan bahsedelim. Oyun takımlı olduğu için multiplayer oynarsanız tam tadını alırsınız. Amaç takımını seçerek labirenti tamamlamaktır. Takımlardan ilk labirenti bitiren kazanır. Renkli zırhlar için McEdit kullandım.

Ayrıca bir dipnot: Sistemin tam çalışması için deliklerde durmalısınız. Deliklerde durmazsanız fırlatıcı zırhı üstünüze tam fırlatamaz.

Dipnot: V2 Çıktı! [14w08a Gibi 1.8 SnapShot Kullanmanız Gerekiyor!]

[V2 ChangeLog]
ScoreBoard İle Puan Sistemi Eklendi
Takımlara Katılan Oyuncuların Nicklerini Renkli Yapma Özelliği Eklendi (Takımsız: Nick, Mavi Takım: Nick) V.b

En Az 3 Oyuncu İle Başlama
MineCraft Sürümü 1.8 SnapShotları Yapıldı
Oyun Başlamadan Kıpırdayamama (SnapShot'un Barrier Özelliği Sakın Kırmayın! [Tabi Sistem Kendini Yenileme Özelliğine Sahip]

Eğer Sadece Denemek İçin Oynamak İstiyorsanız Ve 3 Kişi Değilseniz:
Basınç Plakalarının 2 Sinin Üstüne İtem Atın, Birine Siz Geçin

Şimdi sizi resimlerle başbaşa bırakıyorum:

Bu Görüntüler De Devrenin İç Kısımlarından:

Şimdi de indirme linki ve virustotal.

İndirme Linki (V2):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirusTotal (V2):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sizce Şimdi Nasıl @DotNet @ColdFireTR @craft_man

Ayrıca Takipte Kalın V3 Gelecek!

Son düzenleme:

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kendini daha çok geliştirmelisin basit bir labirent oyunundan çok komut bloklarıyla oluşturulmuş minigame haritaları anasayfayı hakeder.

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında o da geliyor dedim ya sıcak sıcak yaptım koydum. Yakında çok daha gelişmiş bir sürümü gelecek (Scoreboard, En az 2 oyuncuyla başlama, Bowling/Futbol, Daha fazla takım, oyun seçme)[DOUBLEPOST=1393509312,1393499134][/DOUBLEPOST]Evet arkadaşlar sözümde durdum 1 güne kadar v2 geliyor çok güzel özelliklere sahip:

Şimdilik bitirdiğim özellikler:

3'lü and gate ile 3 kişi takıma girince oyunun otomatik olarak başlaması
Takımların ve oyuncuların tek tek puanlarını gösteren scoreboard
Bowling sistemi spawner sorunundan kaldırıldı (Fireball spawneri bulana kadar sistem gelmeyecek [V3 te gelebilir])
Oyuncuların erken çıkmasını engellemek için 1.8 snapshotundaki barrieri kullandım (3'lü and gate devreye girince fill komutu ile önce barieri siliyor. Oyuncular çıkınca yeniden fill komutu ile otomatik barrier ile dolduruluyor.

1 güne kadar gelecek daha fazla özellik ekleyeceğim[DOUBLEPOST=1393518081][/DOUBLEPOST]V2 Hazır Şu Anda Upload Ediliyor![DOUBLEPOST=1393519763][/DOUBLEPOST]
Basit bir labirent'ten başka bir şey değil.
Lütfen V2 Yi İnceleyip Konuş. Ayrıca Konuyu Takipte Kalın V3 Te Yolda

K

Klood07

Ziyaretçi
Map güzel olsa bile kolay kolay anasayfaya almazlar ^^

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map güzel olsa bile kolay kolay anasayfaya almazlar ^^
En azından güzel olduğunu kabul ettin ^^[DOUBLEPOST=1393524539,1393522724][/DOUBLEPOST]Beyler Uyarı Yapıyorum V2 De Bug Bulundu
[BugReport] Aslında Benim Hatam Dispenserleri Kırmıştım İçindeki Renkli Zırhlar Yok! Az Sonra Dispenserleri Dolu İndirme Linki Geliyor![DOUBLEPOST=1393525679][/DOUBLEPOST]Beyler konuya bakın linkleri güncelledim artık hatasız versiyonu indireceksiniz[DOUBLEPOST=1393609622][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1393615368][/DOUBLEPOST]Hadi Ama İndirip Yorum Atın Artık! Emeğe Saygı. @DotNet @craft_man @BONANZA @CmJustice Tüm Foruma Söylüyorum Emeğe Saygı :)[DOUBLEPOST=1393936968][/DOUBLEPOST]Güncel,emeğe saygı