Minecraft otomatik smoothing açıyor !

lolo99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bilgisayarımın Ram'i 2.5 GB ve minecraftı 40 fps olsun oynayabiliyorum ama envanteri açınca , aşşağı bakınca , f1 e basınca kasıyor fps 10 a düşüyor arkadaşlar bi bakın 1.5 GB Ram verdim bu oyuna ama kasıyor ! herşeyi yaptım yahu bi dirt block aldım dibinde f1 e bastım hani kenarlarında dümdüz değilde piksel piksel çizgiler oluyo yamuk onlar dümdüz oluyo sanki grafikleri en yüksek seviyeye çıkarmışım gibi ana menüdede bu sorun var sanki anti aliasing açıyoruz ! bi yardım edin

xWaysGamingx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana Optifine Mod'u öneririm veya daha az ayrıntılı bir texture pack kullanabilirsin.Gamebooster gibi bir program veya Java ve Ekran Kartını güncellemen belki sorununu çözer.

İyi Forumlar 8-)

lolo99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Saol optifine 2 kat fps ye çıkarır diyenler oldu ama optifine indirip kurdum bütün ayarları kıstım animeleri kapadım ekran kartının driverini javayı güncelledim ama dahada yavaşladı :D

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
optifine düzeltmesi gerek fakat bende hiçbir mod çalışmadığı için (aslında çalışıyor ama en fazla 1 dakika sonra crash veriyor) bilmiyorum bu arada benim fps 7 - 20 arası en fazla 30 a çıkıyor ama görüş mesafesini uzak yapsam bile kasmıyor :) Bu arada ram 869 mb windows xp

lolo99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorunum çözüldü ATI Ekran kartı driverini devre dışı bıraktım kaldırdım program kaldırdan sonra tekrar yükledim düzeldi ve pc'm donuyodu kendini kapıyodu atikmdag.sys hata veriyodu onuda hallettim vallahi aklıma geldi 2 gün önce benim salaklığım işte napalım artık yaza dönerim liseye başladım akşam 4 de geliyorum böyle saçma şey yok ödevleri yaptım diyene kadar ... Neyse arkadaşlar bu gün son gün bu yaz görüşürüz :(

EL VEDA :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorunum çözüldü ATI Ekran kartı driverini devre dışı bıraktım kaldırdım program kaldırdan sonra tekrar yükledim düzeldi ve pc'm donuyodu kendini kapıyodu atikmdag.sys hata veriyodu onuda hallettim vallahi aklıma geldi 2 gün önce benim salaklığım işte napalım artık yaza dönerim liseye başladım akşam 4 de geliyorum böyle saçma şey yok ödevleri yaptım diyene kadar ... Neyse arkadaşlar bu gün son gün bu yaz görüşürüz :(

EL VEDA :D
/
Silip kurunca düzeldiyse güncel değilmiş ekran kartı optifineYok (Kalıcı Yasaklanma) video çekiyorum bazen kasıyor optifine kurdum üstüne shader actım 0 kasma

lolo99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hayır zaten günceldi atikmdag.sys de heralde sorun vardı o dosya biraz sorunlu.