Minecraft Oynarken Bilgisayar Kapanıyor! Yardım Lütfen!

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Şimdi Direk Olaya Giricem. Minecraft Oynuyorum... Bir Anda Bilgisayar Kendini Baştan Başlatıyor. Sebebini Bilmiyorum. AMD Athlon 64x2 Ekran kartı Var, 8 GB Ram Var.

Not: Masaüstü Bilgisayar Kullanıyorum( Yeni Bilgisayarım ).

Lütfen Desteğinizi Bekliyorum.[DOUBLEPOST=1395503507,1395497284][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Lütfen ama Bilenlerden Yardım Bekliyorum.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Herşeyi güncelle yeni bilgisayar olsa bile eski şeyler oluyor.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Ekran kartın güncelse sorun olmaz. Oyuna verilen ramıda artır. Oyunu yeniden kur olmazsa. Mod kurduysan belki mod bozmuştur.

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod falan yüklü değil oyuna 1 GB RAM verdim ekran karti fln güncel bilgisayar yeni başka program vs. Yok

Discovery Cihazımdan Gönderdim Lo!

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok 50-60 FPS Oynuyorum Ama 10-15 dk sonra PC kendine restart atiyo

Discovery Cihazımdan Gönderdim Lo!

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynamazsan kapanmaz zaanımca
Çok Yardımcı Oldun... Konuyla Alakasız Mesajlar Atma!

Java 64-bit Yüklicem İnşallah sorun düzelir.[DOUBLEPOST=1395511390,1395511339][/DOUBLEPOST]
Oyunu yeniden kur. Büyük ihtimal daha olmicak. Önemli map ve ss varsa al. Sonra sil tüm dosyaları yeniden kur. Ben bu gün denemiştim 5 dk bile sürmüyor.
Onu denedim tüm oyunu sildim roamingden sonra birdaha kurdum ama yine aynı sorun.[DOUBLEPOST=1395772867][/DOUBLEPOST]up+ Lütfen Yardım Arkadaşlar

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Bu sorun %100 ya ekran kartindan yada asiri isinmadan ekran kartin eskiyse normal.

Diskavri cihazimdan Tapatalk 2 ile gonderildi.

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft nekadar basit gorunsede ağır bir oyundur. Eğer sorunsuz oynuyorsan birden kapanıyorsa işlemcin isiniyordur. Bilgisayarın içini güzelce temizle tozunu al. Islemci fanini sök Soğutucu yu fircayla temizle fanida ayni sekilde islemcinin uzerindeki macun kalintilarini sil ve yeniden termal macun koy. Isinma sorunu ortadan kalkacaktir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Minecraft nekadar basit gorunsede ağır bir oyundur. Eğer sorunsuz oynuyorsan birden kapanıyorsa işlemcin isiniyordur. Bilgisayarın içini güzelce temizle tozunu al. Islemci fanini sök Soğutucu yu fircayla temizle fanida ayni sekilde islemcinin uzerindeki macun kalintilarini sil ve yeniden termal macun koy. Isinma sorunu ortadan kalkacaktir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam yeni bilgisayarım diyor ?