Minecraft Oynarken Korkuyormusunuz?

Purpolesse

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Birçok kişiden duyuyorum Minecraft oynarken korkuyorum diye aslında korkulacak bir oyun değil, oyundan korkmamak için çare var ve size bunlardan bahsedeyim;
  • Geceleri iskelet avlayıp kemik toplayarak bir kurt bulup onu besleyin ve sahibi olduğunuzda sizin yanınızda duracak sizi koruyacaktır.​
  • Eğer hiç kimse yok diye korkuyorsanız, korkmayın dünya yaratırken daha fazla dünya seçeneğine tıklayıp "Yapı Oluşturma" gibi bir seçenek olacaktır onu işaretleyin köyler olacaktır fakat uzak olacaktır.​
  • Seslerden korkuyorsanız oyunun ayarlarından sesleri düşürebilir veya kapatabilirsiniz.​
  • Oyundaki canavarlardan korkuyorsanız ayarlardan kaliteyi düşürebilirsiniz fakat dediğim gibi kalitede düşüyor.​
Bunlar korkunuzu yenmeye birazda olsa katkı sağlayacaktır. Umarım yardımım dokunmuştur.​

Moderatör tarafından düzenlendi:

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O zaman peaceful yap ben magaraya çıkarken survival oynarsam peaceful yaparım :D

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum kare canavarlardan korkuyorsak yatağın altından cadı çıkabilir. :ürperme:

Purpolesse

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O Oyundan Çok Kişi Korkuyor Neden Derseniz İşte O Sesler Korkunç Magra Sesleri Felan Kimisi Slenderman Felan Diyo Kimisi Herobrine Rüyaya Giriyo Diyo Genellikle Bunlardan Korkuyolar Çocuk İşleri Ya Bunlar Ama Varya Bu Videoyu Requim Dream Şarkısını Açarak Sonuna Kadar İzleyin Korkunç Oluyo
[DOUBLEPOST=1378535737,1378535472][/DOUBLEPOST]
karanlık yerlerde survivalda mağaranın içindede birden yaratık fırlıcak diye

MehmetBurak Arkadaşımız Haklı Say'a /difficulty 0 Yazarsan Canavarlar Yok Olur Magradan Çıktıgındada /difficulty 1 Yazarsın Kolay Seviyede Oynarsın

Akın34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 yaşında bir kardeşim var oynarken hiç korkmuyor bu oyunda yalnızlık falan diyorsunuz da o zaman çoklu oyuncu da oynayın.

forever661

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
enderman dosttur endermanlar benim dostumdur sevdiğim yönleri

psikopat olması
benim gibi haince değerli bloklarımızı kaçırması
hainlik yapması
piskopatlığındn dolayı ona bakarsak ne bakıyon pislik diyip saldırıyo
ender incisiyle ışınlanıyo adını ender incilerinden almış

adamı minecraft'ta çocukken endermanlar büyütmüş :bira: