Envercan Biçkin
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Oyun kanalı için bana ulaşın 2 kişiyiz benle arkim isterseniz bitane daha arkadaşınız varsa kız onuda getirebilirsiniz... skype:smokin123
Kız olmanız Şart
Kız olmanız Şart
Millet şimdi ünlü olmak için hatta abone kazanabilmek için Bayan Gamer arıyor Beril Sergün yani Beril ablamiz ünlü oldu ve tutuldu ya bu türk gamer tayfasi koyun gibi (bakin yanliş anlamayin 10-14 yaş arasi)ne tutulursa onu yapıyorlar ve b.ku çıkıyor bu işlerin amaç buadama bakarmısın işin abazalık mı anlamadım ?
ulan asgari ücret o kadar az değil bi sigara triyakisi o kadar parayı ayda sigaraya veriyorBayan eleman aranıyor 600 TL maaş
ingilizce fransızca italyanca bilecek 1.75 cm boyu olacak göğüsleri 82 ölçü olacak sarışın olacak hizmetçi kıyafetiyle çalışacak mavi gözlü olacak az yiyecek ve her zaman güler yüzlü olacak
mesala phénulan asgari ücret o kadar az değil bi sigara triyakisi o kadar parayı ayda sigaraya veriyor![]()
gerçek hayatta oyuncu bir kız bul (o da çok zor ihtimal) tavla felanOlum gidin başka şeylerle ilgilenin la Ben Burda Eleman Arıyom anasınıfı terk
aynenanasınıfı terk diyen elemana bak