Mınecraft Oyun İçi Donma

VolkanPresents

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

tek kışılık ve çok kısılıktede boyle kalıyor donuyor mapı hiç görmeden donuyor optifen kurdum ram verdım ekran kartımı guncelleştirdim ama nafile gene boyle kalıyor yardım edermsnz javayıda guncelleştırdım

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

CoolManSemih588

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yapabilceğin bir şey yok Ekran Kartını Güncelle En fazla eğer güncelse yeni pc :)

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
1. Oyununu orjinal mi yoksa korsan mı ?
2. Bilgisayarınızın özelliklerini Başlat çalıştır dxdiag yazıp ordaki tüm sekmelerin resimlerini gönderin. (Hızlı resime yükleyip linkini konuya resim olarak ekleyebilirsin. Uploadlamanıza gerek yok.)
3. Windows update güncellemelerini eksiksiz yapın. Javayı,ekran kartınızı ve minecraftı herşeyiyle kaldırıp ccleaner temizlik ve kayıt defteri temizliği yapın.
4. Daha sonra Ekran kartınızı ve javayı temiz kurulum yapın. En son minecraftı kurun.
5. Eğer hala çözülmüyorsa özelden alpemix ile yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:

VolkanPresents

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yapabilceğin bir şey yok Ekran Kartını Güncelle En fazla eğer güncelse yeni pc :)
aynı ekran kartımla 1 senedir oynuyordum ama ?

1. Oyununu orjinal mi yoksa korsan mı ?
2. Bilgisayarınızın özelliklerini Başlat çalıştır dxdiag yazıp ordaki tüm sekmelerin resimlerini gönderin. (Hızlı resime yükleyip linkini konuya resim olarak ekleyebilirsin. Uploadlamanıza gerek yok.)
3. Windows update güncellemelerini eksiksiz yapın. Javayı,ekran kartınızı ve minecraftı herşeyiyle kaldırıp ccleaner temizlik ve kayıt defteri temizliği yapın.
4. Daha sonra Ekran kartınızı ve javayı temiz kurulum yapın. En son minecraftı kurun.
5. Eğer hala çözülmüyorsa özelden alpemix ile yardımcı olabilirim.
windowsumu guncelememiştim uzun zamandır yarın sana guncellıyıp bılgı verecegım saol