Minecraft oyunu olmadığı bir konsola yüklenebilir mi?

CubeKerem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu konumda sizlere Minecraft oyununun kendisi için yapılmamış konsollara yüklenip yüklenemeyeceğini anlatacağım.Mesela Nintendo Wii,Nintendo DS,PS2 konsollarına Minecraft oyunu yapılmadı.Ama yine de bu konsollara Minecraft yüklemek mümkün.Ama çok zor ve uzun bir iş.Bende bir zamanlar böyle bir şeyi denemeye kalkıştım ama ondan sonra çok uzun sürdüğü için bende sıkıldım ve bu işin peşini bıraktım.Ama eğer siz sabredebileceğinizi düşünüyorsanız deneyebilirsiniz.Hatırladığım kadarıyla Minecraft'ı bahsettiğim bu konsollara yüklemek için bir sürü dosya yüklemeli,patchlemeli sonra da uzun sürecek bir yükleme işlemi yapmalısınız.Bende tam olarak hatırlamıyorum.Eğer yapabilirseniz nasıl yaptığınızı bana da söyleyin :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Also known as emulator. Emülatörler sadece konsol oyunlarını bilgisayarda çalıştırmaya yaramaz tam tersi de yapılabilir.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 - PS2'de Minecraft yok. PS3'de var. Sen PS3'dekini PS2'ye nasıl yüklicen? Hepsinin farklı sürümlerde ve farklı çeşitliklerde kodlama boyutu var.

Sen min. Android 4.4.2 gerektiren bir oyunu Android 2.1'de açamazsın. Android 4.4.2 ile gelen birçok yenilik var. Örneğin: gelişmiş txt box mesela. Sen android 4'de eklenmiş olan bir şeyi android 2'de açabiliyor musun? Belki açarsın. Android 4'ün özelliklerini bişekilde 2'ye atarsın belki. Bilmiyorum. Anlatmak istediğimi anlamışsındır inşallah.

Sen diyorsun ki: Tofaş'a 4k motor tak. Bilemem.

Ek olarak, Emulator müdür nedir, onlarla yapılabilir.

konsolu sola yatır.
Neden Allahım Nedennnnnnnnnnnnn